Mitä kaipaat juuri nyt? + alennuskoodi

Heippa ihanat!

Koska viimeksi olet muistanut pysähtyä ja kysyä itseltäsi: Mitä minä kaipaan juuri nyt?
Kenties kaipaat rauhaa ja kävelyä metsässä tiedostaen ympärillä tapahtuvan tai iloa ja skumpan juomista ja tanssimista ystävien kanssa. Ehkäpä kuitenkin rauhaisaa unta ilman herätyskelloa ja aikatauluja? Vai kaipaatko naisellista viehätysvoimaa, joka saa olosi tuntumaan kauniilta ja rohkealta. Ehkäpä etsit sittenkin turvaa, jonka syleilyssä rauhoittua, hiljentyä ja olla oma itsensä. Heräsikö sinussa ajatuksia – kutsuiko jokin osa-alue sinua erityisesti tai kenties tarpeesi oli jokin muu? Kuulisin mielelläni mikä!

Sain ihanalta Jutalta testiin House of Idunin parfyymiöljyjä*, jotka hemmottelevat sekä kehoa, että mieltä. Hihkuin onnesta lähetyksen saatuani ja levittelin öljyjä pitkin käsiäni tutkien mikä minulle resonoi juuri sillä hetkellä parhaiten. Oli ilta, joten ei kovin yllättäen ZEN ja SLEEP kutsuivat minua ehdottomasti eniten, mutta päätin heti, että aamulla levitän ranteideni sisäpuolelle GODDESS ja ZEN tuoksuja. Sen jälkeen ZEN on päätynyt iholleni usein rauhoittamaan hektisessä elämäntilanteessa. Jutta kertoikin, että on suunnitellut tuotteita tuomaan aromaterapian kaltaisia hyötyjä helposti lähestyttävään muotoon niin, että tuotteet ovat kauniita, helppoja kuljettaa ja tarjoavat tukea arjen haasteisiin. Ne ovat myös erinomainen lisä joogaan ja meditaatioon. On hyvä pysähtyä ja kuunnella itseään. Mitä minä kaipaan juuri nyt?

Elegantit ja kätevän kokoiset roll on -pullot on helppo sujauttaa käsilaukkuun tai takin taskuun, ja pitää mukana päivän menoissa. Olit sitten matkalla töihin, joogaan tai after workeille, öljyn sipaisu ranteisiin tai korvien taakse ei vie aikaasi kuin muutaman sekunnin, ja voit nauttia eteeristen öljyjen hyödyistä keskellä kiireistäkin arkea. Eteerisiä öljyjä kannattaakin sipaista sykekohtiin, kuten rantaan sisäpintaan tai korvan taakse kaulalle.
 
”100% luonnolliset, eteerisistä öljyistä valmistetut parfyyymiöljyt tarjoavat tukea yleiseen hyvinvointiin ja arjen erilaisiin haasteisiin.” -Jutta
 
Mikä tuotteista sitten sopisi sinulle parhaiten?
Suosittelen valitsemaan tuotteen sen mukaan, mihin osa-alueeseen elämässäsi kaipaat nyt tukea eniten. Usein juuri se tuoksu tuntuu sinulle sopivimmalta. Itselläni on valikoitunut päivä toisensa jälkeen ZEN käyttöön, eikä mikään ihme, kun päivät kuluvat töissä ja illat, sekä viikonloput raksalla. Onneksi sentään olen tajunnut pitää kiinni viikottaisista heppailuista, jotka auttavat rauhoittumaan ja rentoutumaan kiireen keskellä. Toinen mikä suuresti viehätti minua oli mieletön tuoksu ja pieniä ametisteja täynnä oleva ylellinen GODDESS. Tämä tuoksu on mielestäni kerrassaan lumoava ja toimii oivallisesti myös hajuveden tyyliin. Hajuveteen verrattuna tuoksu haihtuu nopeammin, mutta kaunista pientä pulloa on helppo kuljettaa mukana ja tuoksua sipaista lisää päivän mittaa.

💚ZEN: keskittyminen +selvänäköisyys +tietoisuus
💛JOY: autuus + energisyys +uudistuminen
❤SAFE: rauhoittuminen + rauhallisuus + hiljaisuus
💙SLEEP: harmonia +seesteisyys +rentoutuminen
💜GODDESS: rohkeus + luottamus + aistillisuus


Siispä kysynkin sinulta: Mitä sinä kaipaat elämääsi juuri nyt?

-Maria

Saat nyt tuotteista 15% alennuksen koodilla MARIA15

Koodi on voimassa joulukuun loppuun saakka House of Idun verkkokaupassa.

*tuotteet saatu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *