Parasta just nyt maaliskuussa

Heippa!

Ihanaa sunnuntaita.Tämä vallitseva tilanne on lisännyt kotoilun määrää entisestään ja saanut ajatukset keskittymään itselle tärkeisiin asioihin. Itse normaalisti olen ollut iltaisin paljon menossa eri harrastuksien tiimoilta, mutta nyt jumpat on hoidettu kotona tai käyty lenkillä ja savitöitä teen opiston sijaan nykyään kotona. Ratsastuksesta ei ole vielä toistaiseksi tarvinnut luopua ja se onkin ollut todellinen henkireikä kaiken arjen hässäkän ja uutisten myllerryksessä. En usko, että Joonaskaan on pahoillaan saadessaan vapaaillan yksin kotona. Lisäksi olen leiponut enemmän kuin pitkiin aikoihin ja nauttinut siitä todella täysin siemauksin!

1. Lisääntynyt kotoilu ja sen huomaaminen, kuinka kissat ovat nauttineet siitä.

2. Käsityöt. Into on päässyt ihan eri tavalla taas valloilleen, kun on viettänyt enemmän aikaa kotona.

3. Päälläseisonnan harjoittelu. Hauskaa, mutta vaikeaa 😀

4. Ratsastus. Tämä on mun henkireikä ja vie ajatukset pois kaikista maailman sotkuista.

5. Yllättävä kohtaaminen ihanan ihmisen kanssa ja sen myötä suloisen vuokrahepan löytyminen.

6. Tulppaanit ja narsissit ja muut kevään kukkaset ulkona ja sisällä.

7. Koti spa. Toteutin meille ihanan illan koti spassa, kun vallitsevan tilanteen vuoksi kylpylään ei pääse. Sauna päälle ja sinne eucalyptuksen tuoksua ja kynttilöitä. Saunomisen välissä puhdistava kasvonaamio ja iso lasillinen kylmää vichyä.

8. VALO. Sitä on niin paljon ja aurinko oikein tulvii sisään! Illan ratsastustunnitkin saa melkein jo ratsastaa kokonaan valoisaan aikaan.

9. Imuri palasi huollosta. Pienetkin asiat voivat aiheuttaa suurta iloa. Meidän johdoton imuri oli huollossa useamman viikon ja olin jo ihan pulassa, koska käytän sitä päivittäin, mutta saimme sen nyt viimein takaisin!

10. LPG-hoito, jossa olen käynyt nyt kolmena viikkona blogiyhteistyön tiimoilta. Ai että se tekee hyvää!

11. Kavereiden kanssa juttelu. Nykyisen koronatilanteen myötä olen ollut kavereiden kanssa huomattavasti normaalia enemmän yhteydessä ja se on ihanaa. Pääsiäisenä on luvassa etätreffit tyttöporukalla ja etäbrunssi siskon kanssa.

-Maria

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *