Arkijuttuja

Hellou!
Viikko on taas hurahtanut kovaa vauhtia ja nyt on jo taas keskiviikko. Aika menee niin nopeasti, että huh! Kohta on jo juhannuskin ja mun synttärit.
 

Viime lauantaina käytiin Rockfesteillä Hyvinkäällä ja nyt on vihdoin yksi suosikkibändeistäni Avenged Sevenfold nähty livenä! Oli kyllä huippu päivä, vaikka festareiden järjestelyissä olisi kyllä aika paljon parantamisen varaa. Bändit olivat hyviä ja reissu ehdottomasti kannatti. Rockfesteille lähtö tuli vähän extempore, mutta juuri tällaisia juttuja toivoinkin tähän kesään, joten tämä festarireissu ihan huippu juttu - vaikka kyllä väsytti niin vietävästi, kun vihdoin pääsimme takaisin kohtiin puoli neljän aikoihin sunnuntaina aamulla. Alkoi juuri aamu sarastaa, kun me painuimme pehkuihin. Armaskin meni niin sekaisin meidän aikataulusta, että nukkui mun kainalossa yli yhteentoista :D

 

Sunnuntaina tosiaan nukuttiin pitkään ja tehtiin kotona kaikkia pikkuhommia, kuten maalattiin ulkona sisääntulon kaiteet ja minä viimeistelin meidän uuden tv-tason ja pyykkikoneen päälle tulevan levyn valkovahalla. Ai että niistä tuli hienot!

Ennen vahausta:

Jälkeen:

 

Maalasin myös meidän vessan muovimaton valkoisella lattiamaalilla, vaikka niin ei varmaan kyllä virallisesti voisi tehdä. Armas tietenkin auttaa mukana. Katsotaan, miten se kestää :D Se oli tosin väliaikainen ratkaisu ennen kuin revitään tuo auki ja rempataan sen kunnolla. Nyt sille on tehty vain väliaikainen pikaelvytys, vaikka lopputulos on kyllä mielestäni jo nyt aika hyvä. Mulla odottaa jo ihanat marokkolaislaatat varastossa valmiina tätä projektia!

 

Sunnuntaina kävin Myllyssä shoppailemassa isälleni synttärilahjaa ja samassa mukaan tarttui uusi matto kylpyhuoneeseen Husholista ja ekologisia pesuaineita Prismasta, jonka valikoima yllätti minut positiivisesti. Illalla meidän piti lähteä lenkille, mutta kavereiden grillaillessa pihalla viini ja juustonaksut veivät voiton ja lenkki vaihtui rentoon hengailuun ilta-auringossa. Kyllä lenkille ehtii sitten toistekin! Pelasimme myös ekaa kertaa tänä kesänä mölkkyä ja se oli kyllä hauskaa. Pitää ottaa pian uusinta - toivottavasti paremmalla heittokädellä :D

 

Tällä viikolla olen ollut reippaana ja pessyt ikkunat, sekä siivoillut oikein urakalla. Eilen kävin vanhempieni luona syömässä ja juomassa synttärikuohuvat isän ja siskoni kunniaksi. Joonas on työreissussa iltaan asti, joten saan siivoilla rauhassa musiikit täysillä. Kohta siis koti kiiltää ja vakkari kukkamyyjältäni torilta töiden jälkeen hakemani kukat koristavat keittiötä ja olohuonetta. Nyt hommien jälkeen onkin ihana siirtyä pikkuhiljaa kohti lähenevää viikonloppua puhtaassa kodissa. Perjantaille varasin hotjoogan, johon menen heti töiden jälkeen ottamaan rennon startin viikonlopulle, mutta muuten meillä ei ole mitään ohjelmaa sovittuna, joten ajateltiin vain ottaa rennosti, grillailla ja nauttia ulkoilmasta. Vähän tekisi mieli ajella Lietoon käymään Osto- Ja Myyntiliike Simolinilla, johon ei ehditty viime lauantaina Rockfesteille ajellessamme, mutta katsotaan, että mitä ehditään.

 
Miten teidän viikko on startannut?
 
-Maria

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.