Helpostusta kuivaan huoneilmaan+ alennuskoodi!

Kaupallinen yhteistyö: Bulba.fi

Heippa ihanat!

Sain kunnian tehdä yhteistyötä kauan hankinnan alla olleen tuotteen osalta, jonka hankinta etenkin talvea ja kuivempaa sisäilmaa kohti mennessä on ollut enemmän mielessäni. Joko arvaat, mikä laite on kyseessä? No tietenkin ilmankostutin/diffuuseri, eikä mikä tahansa sellainen vaan Bulban kaunis puunvärinen diffuuseri. Tämä kaunis ja monipuolinen laite on diffuuseri, huonetuoksu ja ilmankostutin samassa paketissa. Olen testaillut laitetta lähinnä huonetuoksujen levittämiseen, mutta otin sen nyt käyttöön myös yöpöydälle ja toivon sen avulla aamuisen tukkoisuuden vähentyvän. Meillä kissat nukkuvat vieressäni talvisin, joten niiden karvapöly ja kuiva huoneilma saavat nenän aamuisin tukkoon. Olen myös käyttänyt diffuuseria olohuoneessa iltaisin eteeristen öljyjen kanssa rauhoittumiseen tai piristämiseen tarpeen mukaan työpäivän kiireiden jälkeen. Parasta tässä diffuuserissa on se, että se on kaunis ulkonäöltään, jolloin sen voi asettaa keskeiselle paikalle, jolloin tietysti se toimii tehokkaammin, eikä sitä tarvitse piilotella mihinkään kukkaruukun taakse ruman ulkonäön vuoksi.

Ultraääni-diffuuseri höyrystää veden tehokkaasti, jolloin se kosteuttaa ilmaa nopeasti ja tehokkaasti ja levittää eteeristen öljyjen ihania tuoksuja huoneeseen niitä käytettäessä. Parasta on laittaa pari tippaa laventelin tuoksua illalla makuuhuoneessa olevaan diffuuseriin – hyvät yöunet on taattu!

Aroma Diffuusereissa on kaksi kostutustilaa:

1. 3 minuuttia päällä ja 1 minuutti lepotilassa. Tällöin eteeristen öljyjen tuoksun vaikutus maksimoidaan.

2. Jatkuva kostutus. Jatkuvalla kostutuksella diffuuseri tuottaa höyryä jatkuvasti.

Diffuuserin käytöllä on monia hyötyjä:

Kosteuttaa ilmaa ympärilläsi, joka on hyväksi kasvoillesi, ihollesi ja hengitysteille. Ehkäisee mm. kuivasta ilmasta johtuvaa nenäverenvuotoa.

Eteerisiä öljyjä käyttämällä voit rentoutua ja piristyä tai jopa lievittää flunssan oireita, riippuen käytetystä öljystä.

Kosteampi ilma sitoo pölyä ja vähentää sen leviämistä.

Auttaa nukahtamaan rentouttamalla ja parantamaan unen laatua.

Eteerinen öljy tekee huoneesta ihanan tuoksuisen!

Ehkäisee kuivassa ilmassa leviäviä bakteereja.

P.s Koodilla mariasalonen saat nyt 10% alennuksen Bulba diffuusereista.

Aurinkoisin terveisin,

Maria

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *