Hiukset kesäkuntoon - uusi look

Ihanaa tiistaita! Aurinkoinen keli senkun jatkuu ja lämmittääkin jo mukavasti. Itse olen flunssan kourissa sohvan pohjalla seuraamassa puiden silmujen aukeamista ikkunan takana. Viime viikolla kävin vihdoin kampaajalla ja ennen käyntiä ottamiani kuvia melkein kauhistuttaa laittaa esille tänne :D Tässäpä teille kuvat muutoksesta.

Pääsin viimein pitkän tauon jälkeen istumaan luottokampaajani Suvin penkkiin Studio Fancyyn Kaarinaan. Olen seurannut Suvin perässä kampaamosta toiseen ja Tampereellakin asuessani kävin hänellä kampaajalla tarpeen tullen. Viimeksi kävin Suvin penkissä viime elokuussa juuri ennen häitä, mutta tuolloin hiuksia ei leikattu kuin ihan hiukan latvoista ja keskityttiin enemmän väriin. Nyt kerran välistä jääneen leikkauksen jälkeen hiukseni ovatkin poikkeuksellisen pitkät ja vähän jo hankalatkin kokoajan tiellä ollessaan. Suunnittelen aina hiukan valmiiksi, että millaisen mallin ja värin haluan ja etsin sopivan näköisiä mallikuvia, jotka miellyttävät silmääni. Suvin kanssa katsotaan ne sitten yhdessä läpi ja tehdään sitten päätös, että millaista leikkausta ja väriä hän lähtee tekemään. Etuna pitkään samalla kampaajalla käymisessä on se, että hän muistaa miten hius reagoi eri sävyihin ja tällöin voi valita esimerkiksi punaisuutta häiventävän sävyn. Värjäykset ovat muutenkin Suvin lempitöitä ja se näkyy kyllä hänen ideoinnissaan ja toteutuksessa värjäystä tehdessä.

Ennen:

Käyn kampaajalla vain muutaman kerran vuodessa, sillä tukkani on hyvin helppohoitoinen ja piikkisuora, enkä sen ansiosta joudu käyttämään hiuksia kuluttavia muotoiluaineita. Aina käynnin jälkeen kuitenkin mietin, että miksi en tullut aiemmin, kun olo ja ulkonäkö on niin paljon freesimmät aina hiusten leikkauksen ja värjäyksen myötä - niin myös tällä kertaa. Nyt puhuttiinkin Suvin kanssa, että voisin kesän jälkeen käydä vähän freesaamassa tukkaa esimerkiksi jollakin hoidolla tai kevytvärillä. Ehkä otan samalla myös jonkun muun kauneushoidon, joita he tarjoavat Fancyssa.

Hiuksista pätkäistiin aika hyvä mitta pois ja olokin keveni samantien :D Suihkussa tuntuu hassulta, kun tukka loppuu ihan kesken sitä pestessä ja en jää enää hiuksiini jumiin autoon istuessa tai nukkuessani. Oma värini hiuksissa on aika hyvä, joten rajua muutosta väriin en kaivannut, enkä halua taistella läpi puskevan juurikasvun värjäyksen kanssa jatkuvasti. Suvi osaakin aina valita värit lähelle omaa sävyäni, mutta kuitenkin niin, että ilme raikastuu. Tällä kertaa halusin myös hiukan vaaleita raitoja värin joukkoon entisen tasaisen värin sijaan, jotta ilme saisi hiukan enemmän muutosta ja hiuksiin elävyyttä. Suvi laittoi minulle tyveen yhden sävyn, kokohiuksiin häivytetysti vaaleita raitoja ja lopuksi vielä pesussa sävytteen koko hiuksiin. Minä lähinnä keskityin ihmettelemään purkkeja, joita hän kantoi toisensa perään kärryynsä ja mietin, että miten hän voi tietää lopputuloksen. Pitäydyimme tällä kertaa hiukan kylmemmissä luonnollisissa sävyissä kuin viimeksi ja lopputulos onkin luonnollinen, eikä liian kaukana omasta väristäni.

Jälkeen:

 

Leikatut hiukset lähetin Helsinkiin Hiusextra Heinilään, joka toimittaa ne eteenpäin Little Princess trust-järjestölle. Hiuksille on tiettyjä vaatimuksia, jotta ne voidaan lähettää, mutta omani onneksi täyttivät nämä. Olen iloinen, että hiuksille on jatkokäyttöä ja siitä, että ne tuovat iloa jollekkin lapselle. Jos kiinnostuit, voit lukea aiheesta lisää täällä.

 

Mitäs pidätte muutoksesta? Itse tykkään ainakin tästä kevyemmästä kesälookistani kovasti!

 

-Maria

 

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Studio Fancyn kanssa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.