Ihana yläkerran taulukollaasi + Poster store 30% alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Moikka!

Tiedättekös – meidän yläkerran tauluseinä on pitkään ollut vähän keskeneräinen ja nyt viimein sain sen koottua mieleisekseni, kun Poster Store otti minuun yhteyttä yhteistyön tiimoilta juuri sopivaan aikaan. Postauksen lopusta löytyy alennuskoodi, jotta sinäkin voit sisustaa kotiasi edullisesti. Julisteet löydät täältä. Teemaksi omaan kollaasiini valikoitui luonto ja pääväreinä on valkoinen, vihreä. Kruununa kollaasille kehystin sekaan rauhallisen Balance-julisteen kultaisin reunoin. Mikäli itsekin tykkäät luontoteemasta löydät luontoaiheistet julisteet täältä.

Minusta on ihanaa sekoittaa sisustuksessa uutta ja vanhaa. Se tekee kodista kiinnostavan ja elämänmakuisen – asujiensa näköisen. Rakastan vanhoja tavaroita ja niiden takana olevia tarinoita. Teemme harvoin mitään isompia huonekalujen vaihtoja ja sisustusta uudistaessani ennemmin vaihtelen tavaroiden paikkoja ja muutan sisustusta pienemmillä jutuilla. Julisteilla sisustaminen on edullinen ja helppo tapa saada uutta ilmettä tai haluttua tunnelmaa kotiin.

   Yläkerran olohuone ei ole meillä kovin ahkerassa käytössä, vaikka kiva tila onkin. Rakastan tilaa erityisesti kattoikkunan ja sen kalusteiden vuoksi. Etenkin nyt, kun Joonaksen isovanhemmilla aikoinaan ollut senkki löysi tiensä meille ja taulukollaasi on valmis. Tässä tilassa lähes kaikki kalusteet ovat itseasiassa vanhoja. Matto on aiemmasta asunnostamme, peltikaappi roskalavalta, senkki Joonaksen isovanhemmilta, kirjoituspöydän tuoli mummiltani ja kirjoituspöytä Joonaksen vanhemmilta. Pikkupöydät puolestaan ostin facebookin kirppikseltä aikoinaan. Ainoastaan vaatekaapit on ostettu uutena Ikeasta remontin yhteydessä. Nyt kun olen tehnyt macrametöitä mietin tuovani telineen tänne yläkertaan ja välillä tekee mieli myös siirtää tuolit sivuun ja levittää joogamatto ikkunan alle pientä joogatuokiota varten.

Tässä vielä vinkkejäni täydellisen taulukollaasin rakentamiseen:

-Suunnittele ensin pohja kehyksineen tilan koon mukaan. Kollaasin ympärille on hyvä jäädä myös tyhjää tilaa, jotta kollaasilla on tilaa hengittää.

-Valitse sitten itseäsi puhuttelevia kuvia ilman muita ajatuksia.

-Katso valitsemiasi julisteita. Löytyykö niistä yhtenäinen teema, kuten värit tai aihealue? Rajaa pois teemaan sopimattomat julisteet.

-Valitse tilaan ja kuviin sopivat kehykset. Ei haittaa yhtään, vaikka sekoittaisit eri värisiä kehyksiä. Minullakin on kollaasissa valkoisten kehysten joukossa lisäksi kultainen kehys.

-Päätä miten kiinnität taulut seinälle. Laitatko kenties muutaman tauluhyllyn, laitatko taulukoukut vai käytätkö ripustimia.

Mitäs tykkäätte lopputuloksesta?

ALENNUSKOODI:

Poster Store halusi muistaa myös teitä lukijoitani alennuskoodilla, jolla saat 30% alennusta julisteista. Huomioithan, että alennus koskee julisteita (eli ei koske Selection-julisteita tai kehyksiä. Alennus vähennetään tuotteen normaalihinnasta). Alennuskoodi on voimassa 23.6-7.7.2019.

Käytä koodia: haamatka30

P.s.

Kehystetty juliste on myös kaunis ja pitkäaikainen lahja, jos vain tuntee lahjan saajan maun riittävän hyvin. Tässä siis hyvä lahjavinkki myös tuleviin kesän juhliin!

-Maria

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *