ISO ILO PIENESSÄ PAKETISSA – MAALISKUUN BETTE BOX

Kaupallinen yhteistyö: Bette box

Heippa!

Maaliskuun Bette box saapui minulle yhteistyön tiimoilta viime viikon perjantaina. Onnekseni ilmoitus tuli työpäivän aikana ja sain hakea paketin pakettiautomaatista heti töistä kotiin mennessäni. Olen innoissani, että pääsen tekemään minulle niin mieluisan boxin parissa yhteistyötä. Moni tietää, että rakastan joulua ja Bette boxin ansiosta joulu on joka kuukausi (ainakin lahjojen osalta). On innostavaa päästä testaamaan erilaisia tuotteita ja odotankin kovasti, että minkälaisia uutuuksia pääsee vakiotuotteideni riviin kosmetiikan puolella näiden boxien myötä.

Maaliskuun boxin teemana oli “Be in love with your life, every detail of it”. Näin sen juuri pitäisi olla – rakasta itseäsi sellaisena kuin olet ja hyväksy pienet ”virheesi”. Parasta oli, että boxista löytyi itsellen uusi merkki Noughty, joka on vegaaninen ja sisältää 97% luonnollisia ainesosia. Noughty Care Taker shampoo
Täysikokoinen tuote 250ml, arvo 10,90€.

Noughty on uusi ja vegaaninen kauneusbrändi, jonka tuotteissa on käytetty 97% tarkoin valittuja luonnollisia ainesosia. Jokaisesta boxista ilmestyi tämän kyseisen brändin yksi kolmesta shampoosta, ja minulle valikoitui Care Taker – shampoo, joka hoitaa ja rauhoittaa herkkää, että myös hilseilylle altista hiuspohjaa bisabalol- ja kaurauutteen avulla. Tämä brändi on minulle aivan uusi ja tuntematon, joten on kiva päästä testaamaan tätä tuotetta.

Dermosil Brightening Colour Correcting Stick 
Täysikokoinen tuote, arvo 4,90€.

”Dermosil Sävyä kirkastava peitekynä heleyttää ja tuo kasvoille kirkkaan ja raikkaan ilmeen. Sipaise vaaleanroosaa sävyä esimerkiksi kulmakarvojen alapuolelle, kulmaluun kohdalle ja poskiluulta alaspäin posken keskikohtaan kolmion muotoiselle alueelle.”
Tämä tuote oli itseasiassa jäänyt omasta paketistani jostain syystä uupumaan, mutta asia on selvityksessä. Itse teen usein vain kulmat ja peitän pienet virheet, jos haluan hiukan ehostautua, mutta en varsinaisesti meikata. Tämä tuote on toivottavasti täydellinen siihen hommaan! Edit: tämä oli oma virheeni. Paketin sisältö oli täysin oikea. Peitekynä oli pitkäaikaistilaajan paketissa ja meillä uusilla tilaajilla tilalla oli Cutrinin tuote. Kiitos Betten asiakaspalvelulle nopeasta vastauksesta!

Himalaya Herbals Sparkly Clean -yrttihammastahna(näyte)

Hammastahna on kätevän kokoinen, joten sen nappaan mukaan matkoille.
 
Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer -itseruskettava liina
Täysikokoinen tuote, arvo 2,30€.

Itseruskettava pääsee piakkoin testiin sillä tämä talven kalpeus alkaa pikkuhiljaa riittää minulle.Pitää vain odottaa joku sopiva hetki, jolloin pienelle lisävärille olisi tarvetta. Itselläni monesti iho on kärsinyt itseruskettavien käytöstä ja epäpuhtauksia on tullut helpommin, joten katsotaan miten tämän kanssa käy.

Ziaja Natural Olive -misellivesi

Täysikokoinen on 200ml noin 10€, boxissa tuli 50ml purkki.

”Oliivi Misellivesi puhdistaa hellävaraisestiihon ja meikin sekä suojaa ihoa kuivumiselta. Misellivesi sisältää nimensä mukaan misellejä, mikroskooppisia hiukkasia, joiden partikkelit imevät likaa, talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia magneetin tavoin.”

Äitini ja siskoni ovat uskollisia miselliveden käyttäjiä ja siskoni käyttää sitä pelkästää meikkien puhdistukseen. Itse koen kuitenkin tarvitsevani lisäksi muitakin puhdistusaineita varsinaiseen meikkien pesuun, mutta otan nyt rutiiniksi tehdä viimeisen silauksen puhdistukseen tällä misellivedellä.

SkinMood Make-Up Blender -meikkisieni

Täysikokoinen tuote, arvo 9,90€.

”Meikkisienen erikoisrakenteen ansiosta sillä saa meikin levitettyä ja tasoitettua paremmin kuin millään muulla sienellä, siveltimellä tai sormilla. Se tuo meikkivoiteen parhaat ominaisuudet esiin ja siten ihon pienet virheet peittyvät tehokkaasti.

En ole käyttänyt aiemmin meikkauksessa meikkisientä vaan olen uskollisesti levittänyt meikin sormin, mutta tämä superpehmeä sieni taitaa viimein kääntää pääni tämän asian kanssa.

Minun suosikkini maaliskuun Bette Boxissa ovat ehdottomasti misellivesi sekä itseruskettava liina. Hammastahna innosti vähiten, vaikka kätevä matkakoko olikin. Kangaskassi oli kiva lisä sisällössä, etenkin kun niitä on itselläni käytössä päivittäin.

-Maria

kauneus meikki hiukset iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *