Itätalon wc ennen ja jälkeen

Heippa.

Ennen jälkeen postausten sarja saa jatkoa ja tänään esittelyssä on vessan remontti. Aiemmin koko talossa oli vain yksi wc ja halusimme tähän ehdottomasti muutoksen. Luonnollinen paikka vessalle löytyi melko keskeltä taloa ja aiemmin vaatehuoneena toiminut tila sai jakautua kahtia. Ovien paikkoja muuttamalla saatiin tästä yhdestä tilasta kaksi – toimivat wc ja vaatehuone. Näin jälkikäteen ajateltuna olisimme voineet napata vessalle vielä aavistuksen isommankin osan tilasta, mutta tällä mennään!
Ihan paras fiilis, kun tiloja saadaan hiljalleen valmiiksi asti ihan listoja myöden. Halusimme molemmille oman pesupaikan tilaan ja se onnistuikin kätevästi tilan ollessa pitkänomainen. Suuri peilikaappi kätkee hyvät säilytystilat ja on silti tilassa selkeä ja rauhallinen. Tasojen kanssa pohdimme pitkään, että mitä teemme, kun mieleistä ei meinannut millään löytyä. Lopulta Joonas muisti varastoon vuosia sitten jemmaamansa tammilankut ja taikoi niistä meille upeat tasot.
Tilan erikoisuutena on vanha takka, museokeskuksen ihminen arvioi, että tämä on talon takoista kaikkein vanhin. Vessan takka ei sentään ole käytössä, mutta toimii hauskana yksityiskohtana, vaikka haukkaakin tilasta aika ison osan. Ehkäpä laitan pesään led-kynttilät tunnelmaa luomaan!

Muiden remppaajien helpotukseksi kokosin wc:n speksit, jos joku osa meidän vessassa kiinnostaa hankkia myös itselle:
– Vihreä seinälaatta: Laattapiste – Poem ja saumaväri: Volcano Sand/Anthracite
– Maalattu seinä: Höyhen
– Lattian laatta: Laattapiste- Berlin White ja saumaväri:Moon white
– Altaat: Svedbergs Myre
– Hanat: Damixa Silhouette
– Taso: Joonaksen jemmasta vanhaa tammilankkua
– Peilikaappi ja allaskaluste: Unique home
– Wc pönttö: Geberit

ENNEN:

JÄLKEEN:-Maria

P.s. Vitsi mä rakastan näitä ennen ja jälkeen kuvia!

koti remontointi sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *