Juhannus kuvina

Kiitollinen synttärisankari (viime torstailta) täällä moi!

Mulla oli tosiaan syntymäpäivä viime torstaina ja tänä vuonna se tuntui erityisen mukavalta. Ei sillä, että asiat olisivat olleet aiemmin huonosti, mutta nyt kaikki on jotenkin todella hyvin kohdallaan. Töissä on kivaa ja mulla on ihan parhaat työkaverit, jotka hemmottelivat mua shampanjalla ja kukilla ja minä puolestani heitä kakulla heti aamutuimaan. Illalla meidän piti mennä Joonaksen kanssa leffaan, mutta simahdettiin kotisohvalle. (Vanhuus iski näköjään heti :D) Meidän kodin remontti on valmis ja koti on paras, mitä voi toivoa. Minulla on ihana aviomies, joka rakastaa minua. Minulla on perhe ja ystäviä, jotka ovat korvaamattoman tärkeitä ja joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut. Olen löytänyt harrastukseksi joogan, jonka rentouttava ja arjessa tasapainottava tekijä, joka antaa hyvää oloa koko viikon ajaksi. Joogassa ehtii myös kuunnella itseään ja omaa kehoaan, joka olisi varmasti jokaiselle hyväksi. Lisäksi meillä on kissa Armas pitkän haaveilun jälkeen, joka jakaa rakkauttaan mielinmäärin aina kotiin töistä tullessani ja käpertyy nukkumaan tyynyni viereen yöksi ja aamulla nuolee poskeani herättäen minut. Kaikki palaset ovat kohdallaan ja voin vain nauttia tästä ihanasta elämästä täysin siemauksin. Näistä tunnelmista siirryttiinkin sitten suoraan lepposasti juhannuksen viettoon.
 

Meidän piti mennä picnikille perjantain aamulla, mutta pidimme brunssin lopulta sisällä, sillä satoi. Täydellinen aloitus päivälle, vaikka ei ulkona voitukkaan ruokia nauttia.

Brunssin jälkeen suunnattiin Joonaksen vanhempien luo keräämään kasvikset illan ruokia varten. Uudet porkkanat voissa paistettuna ja suolalla, sekä sokerilla maustettuna on muuten aivan taivaallisen hyviä!

Hain mukaan saunan ulostuloon myös pikku juhannuskoivun, josta saatoin hiukan innostua.

Vihta kuuluu ehdottomasti kesään ja etenkin juhannukseen, kun saunotaan.

Armas otti lepiä.

 

Pionit kukkivat täysillä vanhempieni luona. Miten upeita ne ovatkaan!

 

Sitten skumppa kehiin ja lipunnostoon!

ja ruokien kimppuun!

Lauantaina suunnattiin mökille uimaan, saunomaan ja moikkaamaan Joonaksen sukulaisia.

 
Olen onnekas ja onnellinen juuri nyt.
 

-Maria

 

 

ps. Tilasin viimein kauan himoitseman Minna Parikan puputennarit!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.