Kaunista ja käytännöllistä

Kaupallinen yhteistyö: Muurla Design Marketing Oy

Heippa tyypit!

Kodin sisustus muodostuu hiljalleen kotoisammaksi ja odotan loppujen huoneiden valmistumista innolla. Yhtä innolla en tosin odota aina töiden jälkeen itse sitä remontin tekemistä :D. Koko talon valmistuttua katsotaan läpi nykyisiä kalusteita ja kartoitetaan uusien tarve ja luovutaan ylimääräisistä. Nyt meidän keittiö, joka onneksi on suuri toimittaa sekä olohuoneen, että keittiön virkaa – jestas miten isolta se varmaan tuntuu, kun saadaan oikea olohuone käyttöön tämän jälkeen. Makuuhuone, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja työhuone ovat lisäksi valmiina. Tärkeä osa kodin sisustusta meillä on viherkasvit, jotka raikastavat kodin ilmettä ja puhdistavat ilmaa. Kylpyhuoneen muurinkin päälle jätettiin tarkoituksella hylly, jotta saadaan sinne toteutettua ihana viherseinä köynnöskasveilla – tuskin maltan odottaa! Salin valmistuessa kesämmälllä haluaisin myös kerroksellisen nurkkauksen isommasta määrästä viherkasveja, mutta se saa odottaa vielä hetken. Pitänee aloittaa kukkatolppien bongailu Torista, kirppareilta ja facen marketplacesta!

Oivana apuna kasvien hoidossa (etenkin kovin janoisten) toimii kasteluvahti. Samoin tämä kaveri helpottaa reissuun lähtiessä tai jos kasveja on paljon. Lasinen kasteluvahti täytetään ensin vedellä ja tökätään sitten multaan muutaman sentin syvyyteen. Multa pysyy kosteana viikon verran ja valikoimasta löytyy eri kokoisia vahteja eri kokoisille kasveille. Olen nyt testaillut näitä muutaman viikon ja toimii hienosti! Tuo lasipallo on myös mielestäni ihan älyttömän kaunis kasvin kaverina, joten vaikka muistakin kasvien kastelun useimmiten on tämä tervetullut apuri meille! Mikä parasta – kasteluvahti on kotimaista tekoa. Kevät on oikeaa viherkasvien kulta-aikaa ja multien vaihto onkin nyt viimeistään ajankohtaista!
Taidanpa suunnata kotiuttamaan taas muutaman uuden kasvin näiden pallukoiden innoittamana. Ihana kevät ja lisääntyvä valo!

Kasteluvahtien lisäksi lähetyksestä paljastui ilokseni mitä kaunein lasinen kastelukannu, joka saa tietysti olla esillä muistuttamassa kasteluhommista ja kaunistamassa kotia. Rakasta kauniita, mutta samalla käytännöllisiä esineitä! Lähetyksen ihanuuden viimeisteli uutuus Kapseli maljakko, jossa onkin ollut kukkia tai oksia sen saapumisesta lähtien – korkeuden säätö on super kätevä ja maljakkoon sopii sen ansiosta monenlaiset kimput!  Ai mikä korkeuden säätö? Kapselin suupuhalletut lasiosat yhdistää toisiinsa ohut silikonirengas, jota siirtämällä alemman lasiosan pinnalla säädät maljakon korkeutta kulloisellekin kimpulle sopivaksi.

-Maria

koti suosittelen sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *