Kultaa ja lasia -uudet valaisimet olohuoneessa

Ihanaa keskiviikkoa tyypit!

Kesän siirtyessä syksyyn päin minuun iskee aina entistä pahempi sisustusvimma. Olohuoneen valaistusta nyt puolisen vuotta mietittyämme löysimme vihdoin täydelliset valaisimet ruokapöydän päälle. Kattokruunu vaihtoi paikkansa sohvapöydän ylle ja modernimmat kulta-lasiset valaisimet korvasivat sen ruokapöydän päällä.

Valaisimet tilasin Portsassa sijaitsevasta sisustuskauppa Valoisasta, joka on muuten ihan mieletön pikku putiikki! Liikkeestä löytyy kaikkea ihanaa sisustustavaraa, valaisimia, mattoja, vaatteita ja kortteja. Merja, joka kauppaa pitää on aivan ihana tyyppi ja Valoisa onkin yksi suosikki sisustukaupoistani. Liikkeessä on niin paljon kaikkea ihanaa, että siellä hurahtaa helposti aikaa kaikkia tavaroita ihmetellessä ja Merjan kanssa jutellessa. Ihanaa, että tällainen kivijalkaliike on ihan meidän kodin lähellä ja täten voi tukea paikallista toimijaa hankinoissa. Olen muutenkin vähän huono tilaamaan mitään netistä, sillä tykkään nähdä tavarat luonnossa ennen ostopäätöstä. Näitä valaisimia ei ollut suoraan Valoissassa, mutta kun mietin ääneen valaisuratkaisuja valaisimia liikkeessä katsellessani kaivoi Merja kuvaston tiskin alta ja sieltä löytyi tämä täydellinen valaisin. Kannattaa siis avata suunsa, jos on jotakin hankintoja mielessä, sillä osaa tuotteista saa tilauksesta.
 

 

 
Valaisin on By Rydensin Silica-valaisin ja sopii mielestäni täydellisesti tuon meidän kakluunin kanssa ja kristallikruunun kanssa, koska siinä on samat elementit kuin kristallikruunussa on eli kirkasta lasia ja kultaa. Valaisin on toki huomattavasti modernimpaa tyyliä, kuin kattokruunu, mutta meidän asunto on muutenkin sekoitus uutta ja vanhaa niin hyvin nämäkin sopii keskenään.
 

Valoistasta hommasimme myös eteisen käytävään pitkän maton, joka on helpottanut siivousta aika mukavasti, kun kaikki hiekat eivät rapise heti ensimmäisenä jaloissa ja kuluta lattiaa. Matonkin kanssa kävi niin, että bongasin maton lyhyemmän version liikkeessä alunperin, mutta mietin sitten, että onko se liian leveä käytävään. Merja sitten reippaasti ehdotti, että no ota matto mukaan ja testaa onko sopiva. Minäpä sitten testasin mattoa ja se oli hyvä, jonka jälkeen siitä tilattiin tuo pidempi versio minulle ja matto tuli parissa päivässä. Uskomattoman hyvää palvelua! :)

 
Mitäs tykkäätte meidän uusista lampuista ja eteisen matosta?
 

-Maria

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.