Mitä kuuluu Armakselle?

Armas on jo iso tyttö tai itse asiassa aika pieni, eikä taida tuosta juurikaan enää kasvaa. Touhua ja rakkautta on riittänyt mielin määrin siitä asti, kun Armas tuli taloon.

Hän on kyllä kieltämättä aikamoinen tapaus ja kissaksi kovin koiramainen. Armaksen suosikkileikki on tukkalenkin ampuminen, jonka Armas sitten noutaa ja tuo takaisin uudelleen ammuttavaksi. Tätä sitten tehdään noin 30 kertaa joka ilta olohuoneesta keittiöön pompulaa ampuen Armaksen sinkoillessa perässä villinä.

Aamuisin saan herätä pusuihin, kun Armas hyppää herätyskelloni soidessa rintani päälle ja nuolee naamaani. Armas osallistuu ihan kaikkeen tekemiseen ja touhuun mielellään saunomisesta ja suihkussa käynnistä macramen tekoon. Hän myös tervehtii ovella aina kotiin tullessamme kehräten ja miukuen äänekkäästi. Kotiin tultuamme Armas saa ruoan ja välillä muutaman herkun. Armas osaa antaa tassua pyynnöstä ja istuu käskystä (tosin vain, jos herkkuja on tarjolla).

Armas tykkää bongata lintuja ikkunasta ja maata lattialla siinä kohdassa, mihin aurinko paistaa. Leluiksi kelpaa vain yhdet tietynlaiset hiiret, kepin päässä olevat erilaiset huitulat ja mun ponnarit. Ostin juuri leluksi pienen pehmeän pallon, joka pomppii ja on kuulemma monen kissan suosikki niin Armas katsoi sitä karvat pörhöllään ja juoksi pakoon, kun laitoin sen pomppimaan kohti keittiötä. Ei tainnut tulla suosikkia siitä meille, ainakaan vielä. Armaksen lempipaikat on syli, portaikoin ikkuna ja raapimispuun ylimmäinen taso.

Armas oli steriloitavana kuun alussa ja se meni hyvin. Meillä on ollut vähän ongelmaa, kun Armas pissaa olohuoneen nurkkaan hiekkalaatikon lisäksi ja toivoimme sterilisaation auttavan tähän. Mitään vikaa lääkärissä ei löytynyt, kun kerroimme ongelmasta, vaan he veikkasivat steriloimattomuutta ongelmaksi. Nyt pissailu on ainakin toistaiseksi kuitenkin vielä jatkunut ja kävin nyt hakemassa feromonisuihketta ja vaihdoimme ruoan kokonaan viljattomaan, jos niistä olisi apua ongelmaan. Pidetään peukut pystyssä, sillä tämä on tosi ärsyttävä ongelma.

Voitte varmaan uskoa, että tuo karvapallo on sulattanut täysin sydämemme, vaikka hermoja välillä koetellaankin.

 

- Maria

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.