MÖKILLÄ

Huomenta ihanat!

Mulla olis vielä pari päivää duunia painettavana ennen loman alkua, mutta viikko suhahtaa varmasti hujauksessa ohi, kun haluaa saada kaikki hommat valmiiksi ja pöydän tyhjäksi ennen kesälomaa. Toivoen huomenna ei sataisi vettä ja pääsisin aloittamaan loman heti töiden jälkeen puistojoogalla, jota Pure Move järjestää torstaisin Kupittaanpuistossa 17.30. Pääsisi heti lomamoodiin, kun joogassa saa rauhoittua ja keskittyä itseensä ja omaan tekemiseensä. Perjantaina on sitten vuorossa Porin asuntomessut, jonne mennään kavereiden kanssa ja samalla otetaan pieni varaslähtö lomaan ja viikonloppuun. Onko teillä antaa suosituksia hyvistä ruokapaikoista tai sisustuskaupoista Porin suunnalla? Olen itse kyllä Porista kotoisin, mutta harvakseltaan tulee siellä vierailtua enää. Yyteriin on pakko kyllä tänä kesänä vielä päästä päiväretkelle!

 

Sitten viime viikonloppuun ja mökkireissuun...

10 vuotinen perinne katkesi tänä vuonna, kun emme saaneet lippuja Ruisrockiin. Sen sijaan lähdin kaverini kanssa mökille viikonlopuksi ja suoritimme myös kunnon maaseutumatkailua samassa. Lähdimme matkaan lauantaina aamulla ja ensimmäisenä suuntasimme Akkunaan Turun keskustassa, jossa on pitänyt käydä jo monta kertaa, mutta koskaan en ole saanut sitä aikaiseksi. Oven taakse päästyämme huomasimme kuitenkin harmiksemme, että liike on kesälauantait suljettuna ja arkisin avoinna vain 10-17, joten pitää odotella loman alkua, että sinne ehtii.
 

Tämän epäonnistuneen shoppailun jälkeen kävimme haalimassa ruokia ja juomia kasseittain mukaan ruokakaupasta ja sen jälkeen oli aika suunnata auton nokka kohti mökkiä. Kävimme matkalla vielä Maskun Nestorissa, joka on yksi lempi kirppareistani - täältä olen muunmuassa löytänyt kristallisia laseja 0,50 eur /kpl. Nyt mukaan tarttui kristallisia jälkiruokakulhoja ja maitokannu, sekä sokerikippo. Onnistunut pysähdys jälleen kerran!
 

 

Mökille saavuttuamme söimme keitimme kaffet ja laitoimme paikat kuntoon (=raahasimme patjat laiturille ja haimme viinilasit). Illalla oli aika laittaa sauna tulille ja käydä pulahduksella meressä. Tuntui kyllä ihan pirun kylmältä ja pulahdus jäi yhteen kertaan. Sitten vaan grillailtiin kaikkia herkkuja, nautittiin mökkielämästä ja pelattin maatilan eläimet peliä, joka pääsi heti mun suosikkipelien joukkoon (sillä, että mä voitin kaikki pelit ei tietenkään ole asian kanssa mitään tekemistä. :D) Käytiin myös bongaamassa peuroja, mutta ei niitä tietenkään näkynyt, kun meillä oli kamerat mukana.

 
Aamulla nautittiin aamupalaa terassilla auringon paisteessa ja sen jälkeen makoiltiin laiturilla lintujen touhuja seuraillen. Kyllä mökillä olo on vaan ihanaa, eikä muuten helpottanut tämä reissu sitten yhtään omaa mökkikuumetta.
 

Kuinka moni teistä on jo lomalla?

 

-Maria

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.