Pipari-mascarponemousse
Heippa!
Ihanaa, tunnelmallista iltaa. En tiedä mihin tämä päivä taas hävisi, tai tiedän, mutta se meni niin kovin nopeasti. Saimme kuusen tänään kotiin ja on nyt koristeltu. Kohta nappaan saaristolaisleivät uunista. Ajattelin kuitenkin nopeasti tulla jakamaan teille joulun nopeimman ja helpoimman jälkiruokavinkin.
Pipari-mascarpone mousse valmistuu nopeasti ja helposti, eikä ole liian makea.
Tarvitset (4 annosta)
2 dl kuohukermaa
200 g mascarponea
1 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
pipareita
1 rkl sokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon huoneenlämpöinen mascarpone. Lopuksi lisää sokerit ja kaakaojauhe. Murskaa lasin pohjalle pipareita ja nostele päälle vaahtoa. Koristele piparin muruilla.