Parasta just nyt heinäkuussa - KESÄLOMA

Heippa heinäkuu!

Heinäkuu vaihtui elokuuhun ja loma loppuu. Kesää on kuitenkin vielä jäljellä, vaikka ilma tuntuikin muuttuvan syksyisemmäksi heti kuun vaihduttua. Viileämmät ilmat ovat tervetulleita ja asuntomme lämpötilakin laski viimein alle +30 asteen. :D Helteet olisivat saaneet puolestani kyllä jatkua, jos sisällä olisi ollut viileämpää. Tosin meriveden ollessa nyt +27 asteista voi sitten pulahtaa sinne lämmittelemään :D

Heinäkuu kului meillä lomatunnelmissa ja se jäikin kuusta päälimmäisenä mieleen. Ehdimme nauttia kesästä täysin siemauksin, uida sydämiemme kyllyydestä, syödä jätskiä, reissata kotimaassa ja ulkomailla, syödä hyvää ruokaa, nähdä ystäviä ja nauttia yhdessäolosta. Näillä eväillä jaksamme taas ensikesään (tai sitten lähdemme talvea pakoon etelään, kun on talviloman aika). Suunnitelmissa on vielä loppukesälle pihajuhlat (ainakin yhdet!) sekä elokuvailta ulkona! Toivottavasti säät vielä suosivat siis vielä meitä.

Aloitin maalaamisen ja ilmoittauduin ratsastuskurssille, näillä eväillä on hyvä siirtyä kohti syksyä.

Heinäkuu, olit ihana!

Nyt suuntaan sytyttämään grilliä, sillä meillä on vielä tänään tiedossa grillailua ja lettukestit naapureiden kanssa. Onnea on ihanat ystävät naapureina.

 

-Maria

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.