Pipari-mascarponemousse

Heippa!

Ihanaa, tunnelmallista iltaa. En tiedä mihin tämä päivä taas hävisi, tai tiedän, mutta se meni niin kovin nopeasti. Saimme kuusen tänään kotiin ja on nyt koristeltu. Kohta nappaan saaristolaisleivät uunista. Ajattelin kuitenkin nopeasti tulla jakamaan teille joulun nopeimman ja helpoimman jälkiruokavinkin.

Pipari-mascarpone mousse valmistuu nopeasti ja helposti, eikä ole liian makea.

Tarvitset (4 annosta)

2 dl kuohukermaa

200 g mascarponea

1 tl vaniljasokeria

2 rkl kaakaojauhetta

pipareita

1 rkl sokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon huoneenlämpöinen mascarpone. Lopuksi lisää sokerit ja kaakaojauhe. Murskaa lasin pohjalle pipareita ja nostele päälle vaahtoa. Koristele piparin muruilla.RG2A9488.JPG

RG2A9504.JPGRG2A9514.JPG

Koti Ruoka ja juoma