Sisusta tauluilla + alennuskoodi

Heippa!

Tuoko kevät teidänkin koteihin mukanaan jotain uutta sisustukseen?

Meidän kotona kevät näkyy sisustuksessa ikkunoista tulvivana valona, tulppaaneina ja pieninä väripilkkuina talven harmauden jälkeen. Rakastan sitä, että kodin vaalea pohja antaa hyvät mahdollisuudet värien kanssa sisustuksen muuttamiseen. Tämä onnistuu helposti ja edullisesti esimerkiksi tauluilla, tyynyillä ja kynttilöillä.

Olen odottanut innolla, että pääsen sisustamaan uutta kotiamme ja nyt viimein pääsin sinne asti osassa tiloista – jee! Iloinen uutinen tämä on toki myös teille, jotka olette odotelleen kuulumisia ja kuvia uudesta kodistamme.Tänä vuonna olenkin siis erityisellä sisustus vimmalla liikkeellä, vaikka joka kevät se minuun iskeekin enemmän tai vähemmän. Odottakaas vaan, kun saamme koko päätalon remontin valmiiksi ja pääsen kunnolla sisustamaan ja kalustamaan kotia ja pihaa! Tauluilla on sisustuksessa mielestäni iso merkitys. Ne viimeistelevät kokonaisuuden ja kertovat aina talon asukkaista jotain. Vessaan valitsin näyttävän Beige Golden Flow No2 (70×100) julisteen kultaisilla kehyksillä. Oli ehdottomasti hyvä valinta ottaa rohkeasti iso koko, mutta rauhallinen juliste koristamaan tilaa. Kultainen kehys viimeistelee upeasti kokonaisuuden täydellisesti hanojen kanssa yhteen sopien!Desenion valikoima on valtava ja sieltä löytyy toinen toistaan kauniimpia julisteita erilaisiin tiloihin tai isompiin kollaaseihin. Aloitinkin valinta prosessin keräämällä rohkeasti vain ylös listalle linkkejä julisteisiin, jotka miellyttivät itseäni. Sen jälkeen mietin kotona kohdat, joihin julisteet laitan ja mittasin sopivat koot. Sitten lähdin karsimaan valikoimasta tiloihin sopivat julisteet ja valitsin niihin sopivat kehykset.

Eteisen vanhan talon tunnelmaa tilaan tuovat herkät kukkataulut Pressed Flowers No1 (30×40) ja Pressed Flowers No2 (30×40), joiden kauneus korostuu seinän vihreältä pohjalta entisestään. Ihastuin näihin heti ja nämä klikkasinkin ostoskoriin heti ensimmäisenä! Kevyet valkoiset kehykset näille löytyi myös samalla kätevästi Deseniolta. 

Keittiössä (joka toimittaa väliaikaisesti myös olohuoneen virkaa) puuhellan päällistä kesäaikaan puolestaan koristaa vanhojen kynttilänjalkojen seurana Le Pouvoir Des Fleurs (50×70) kultaisilla kehyksillä, tietenkin.

Sisempään eteiseen lipaston päälle valikoitui kaunis väripilkku Champ De Fleurs (50×70) valkoisella puukehyksellä

Taulut elävoittää niin ihanasti kotia! Mitäs tykkäätte mun valinnoista?
Alennuskoodilla: Haamatka40 saat 40% alennusta tilaukseltasi 16.-20.5.2022. Alennus ei koske persoonallisia julisteita ja julistepaketteja.

-Maria

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *