Uusi tuunattu tv-taso

Suloista sunnuntaita!

Joonas sai meidän uuden tv-tason sunnuntaina valmiiksi ja nyt jäljellä on enää mun osuus, eli pintojen käsittely Osmo Colorin valkovahalla, jolla myös meidän olohuoneen pöydät ja ikkunalaudat on käsitelty. Valkovahaus estää puun kellastumista ja suojaa puuta. Tv-tason "pohjana" on Ikean Bestå tv-taso, johon kävimme Bauhausista ostamassa sekavaneria ja leikkautettiin siellä sahauspalvelussa sopivankokoiset palat.
 

Sitten palat koottiin kehikoksi tason ympärille oikeisiin mittoihin ja kaiuttimille tehtiin vielä korokkeet, jotta ääni lähtisi oikeaan suuntaan kohti tv:n katsojaa, kun taso on matalalla.

Halusimme selkeän ilmavan tv-tason, joka tulee kiinni seinälle. Mietimme hiukan, että sopiiko tuo vaalea puu yhdistettynä hirsiseinään, mutta hyvinhän se siihen istuu ja valkovahauksen myötä väri himmenee vielä entisestään, jolloin puunväri ei näy niin voimakkaasti. Toki ehkä vielä paremmin tämä tv-taso pääsisi oikeuksiinsa modernimmassa ympäristössä valkoisella seinällä, sillä nyt hirsiseinä vie siltä ehkä vähän huomiota. Tämän nikkaroinnin/tuunauksen ansiosta tv-tasosta saatiin uniikki, mutta myös täysin tuohon seinän pätkälle mittojen mukaan tehty tv-taso, johon kaiuttimet saatiin sisälle omiin koloihinsa. Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen ja tuo seinällä oleva tv-taso on kivan näköinen, kun tv:kin on kiinnitettynä seinälle. Ihanaa, kun mies on niin kätevä käsistään!
 

 

 
Mitäs tykkäätte lopputuloksesta?
 
 
 
-Maria
 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.