Vähän väriä keittiöön

Ihanaa keskiviikkoa tyypit!

 

Kesän tullen innostuin hiukan tuomaan väriä muuten värimaailmaltaan rauhalliseen kotiimme.

Keittiön kuudesta valkoisesta pinnatuolista kaksi nimittäin sai hiukan pastellia pintaansa. Keltaisen tuolin sävynä on sama rentukka, kuin sisääntulon väliovessa. Toiseen tuoliin laitoin ensin vaaleanpunaista, jota on käytetty tuon samaisen välioven toisella puolella, mutta se oli jotenkin liian hailukka, joten piti käydä hakemassa toista vaaleanpunaista maalia, jonka värisävy oli orkidea. Tuo on sävynä todellinen karkki! Nyt kyllä mietin, että pitäisikö vielä maalata nuo valkoiset tuolit uudelleen valkoisella, sillä ne ovat hiukan aikaa nähneitä jo. Toisaalta mietinnässä on vielä yksi vaaleansininen tuoli noiden joukkoon, mutta ehkä se olisi jo liikaa.

 

Erilaiset tuolit ja jakkarat ovat muutenkin intohimoni ja niissä on todellisia muotoilun helmiä vaikka millä mitalla. Harmi, kun kaikkia en raaski ostaa, eivätkä ne toisaalta edes mahtuisi kotiimme. Tällä hetkellä pinnatuolit miellyttävät silmääni kevyellä olemuksellaan ja ikisuosikkini wishbone toki jatkaa voittokulkuaan, mutta tällä hetkellä komeilee ainoastaan taulussa portaikkomme seinällä. Pinnatuolit sopivat mielestäni myös hyvin vanhan talomme henkeen ja ovat kivat Artekin klassikkopöydän parina.

Rakastan keittiöömme syreenien välistä siivilöityvää ilta-aurinkoa, joka välkehtii kaappien ovien kiiltävällä pinnalla ja luo ihanan tunnelman keittiöön iltaisin. Keittiö onkin yksi lempipaikoistani talossa. Nyt minulla on ollut syreenin oksia maljakossa keittiön pöydällä ja mikä huumaava tuoksu niistä tuleekaan koko eteiseen ja keittiöön. Harmi vain, kun ne kestävät vain pienen hetken. Vaikka maalasin vain kaksi tuolia, tuntuu koko keittiö hiukan saaneen kesäistä piristystä. Katsotaan, että kuinka kauan tämä värien huuma kestää. Onneksi maalaaminen on helppoa ja nopeaa puuhaa, joten väriä voi aina vaikka vaihdella välillä.

Mitäs pidätte mun värien kanssa "villiintymisestä"?

 

-Maria

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.