Viski-ja sikaribaari+oma olut

No nyt päästäänkin asiaan!
Viskibaari oli selvästi the thing meidän häissämme. Siellä kävi vierailemassa varmasti juhliemme jokainen vieras ja ihmiset kehuivat sitä tosi paljon. Täytyy kyllä itsekin sanoa, että olihan se nyt hiano vanhoine kramofoneineen, sikareineen ja kristallikarahveineen. Hankimme juhlapaikan pihalle erillisen katoksen, johon viskibaari tehtiin. Joonas vastasi viskibaarin somistuksen suunnittelusta täysin – hän rakensi sinne pöydän vanhasta ladon ovesta, sahaili puukiekkoja, kirjoitti liitutaulun ja teki vaikka mitä. Minä sain tehdä ehdotuksia ja hankkia tavaroita, mutta Joonas teki kaikki valinnat ja suunnitelmat siitä, miltä viskibaari tulee näyttämään. En ollut lainkaan huolissani, koska Joonaksella on todella hyvä maku! Oli hauskaa, että hänelläkin oli täysin oma juttu häiden suunnittelussa, kun muuten minä pääosin suunnittelin koristeluja ja vain hyväksytin ne Joonaksella. Onneksi meillä oli hyvin samanlainen visio muutenkin siitä, että minkä näköisen hääpaikan halusimme.

Maria_Joonas_+ûmerAcar_photography-214.jpg

Maria_Joonas_+ûmerAcar_photography-216.jpg

Maria_Joonas_+ûmerAcar_photography-217.jpg

Maria_Joonas_+ûmerAcar_photography-218.jpg

 

Illan hittituotteeksi nousi kuitenkin Joonaksen tekemä hääolut. Joonas tekee muutaman kaverin kanssa omaa olutta harrastusmielessä ja he päättivät tehdä meille myös oman hääoluen – Vingman pale alen Hoppily ever after -editionin. Samaa reseptiä he ovat käyttäneet jo aiemminkin, mutta nyt myös pullon ulkonäköön panostettiin erityisesti maun lisäksi. Tässä kohtaa minäkin pääsin kantamaan korteni kekoon (yleensä oluen teossa olen kelvannut lähinnä tiskaajaksi). Suunnittelimme etikettiä yhdessä ja minä tein sen photoshopilla ja olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen.

Maria_Joonas_+ûmerAcar_photography-309.jpg

Maria_Joonas_+ûmerAcar_photography-316.jpg

Kaikki postauksen kuvat ovat Ömer Acarin käsialaa.

-Maria

 

 

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.