Yläkerran olohuone ennen ja jälkeen

Viimeinen ennen-jälkeen postaus asunnostamme remontin jäljiltä tulee tässä. Tämä tila koki varmasti pienimmän muutoksen remontissa, mutta sekin oli aika iso.

 

Ennen:

Katto oli täällä olohuoneen puolella valmiiksi paneloitu, joten se vain maalattiin valkoiseksi. Hirret saivat jäädä ennalleen ja iloitisin siitä, että niitä ei oltu pilattu millään käsittelyllä. Ne siis vain pestiin huolellisesti. Kattoikkuna sai myös toistaiseksi jäädä, vaikka meidän onkin tarkoitus vaihtaa se uuteen, sillä tämä alkaa olla jo ikänsä päässä.

Tapetit poistettiin ja tilalle tuli valkoista maalia (sävy Paperi) lattia hiottiin ja se maalattiin samalla maalilla kuin koko asunnon muukin lattia (Coloria Aquafloor 2115). Yksi seinänpätkä kaadettiin, jotta tilasta saatiin avarampi.

Työn alla:

Jälkeen:

Kaapit löysivät paikan kulmaan jääneestä syvenyksestä ja onneksemme Ikeasta löytyi lähes täydellisen kokoiset kaapit valmiina. Kaksi ovea on liukuovella, jos päätämme laittaa vuodesohvan vieraita varten seinää vasten ja yksi kapeampi kaappi on tavallisella ovella. Lisäksi toisella puolella huonetta on pieni työskentelytila ja sen vieressä vaatehuone. Säilytystilaa kun ei koskaan ole riittävästi niin olemme sitä koittaneet maksimoida.

Tämä tila on meillä vielä käyttötarkoituksen puolesta hiukan kesken, mutta suunnittelemme tästä enemmän olohuonemaista vierashuonetta. Kiire sillä ei kuitenkaan missään tapauksessa ole vaan mietimme rauhassa parasta ratkaisua tilaan. Laskeva katto aiheuttaa omat haasteensa tilaan ja samoin nuo hirret. Tila on onneksi kuitenkin siisti ja mukava, joten senkään puolesta kiirettä ei tarvitse pitää.

-Maria

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.