Ensimmäinen hääahdistus

Häiden suunnittelu on sujunut tähän asti oikeastaan ihan yllättävän helposti, ilman suurempaa stressiä tai ahdistusta. Olen oikeastaan jo vähän odotellutkin, että koska fiilis alkaisi muuttua tai ensimmäinen ongelma tulisi eteen.

Tällä viikolla jotenkin tajusin ensimmäisen kerran sen, miten järkyttävä määrä hommaa häiden järjestämisessä on ja miten monesta asiasta pitää vielä päättää. Toisaalta kyllä nautin ihan älyttömästi tästä vaiheesta; tarjouspyyntöjen lähettämisestä ja suunnittelusta, sekä siitä, että saa suunnitella juhlista täysin meidän näköiset. Toisaalta taas tuntuu, että tämä koko häiden järjestäminen alkaa olla sellainen hallitsematon kaaos, jonka selvittämistä yrittää vältellä viimeiseen asti.

Eniten stressiä ja ahdistusta aiheuttaa asiat, joille oikeastaan en voi tehdä mitään. Esimerkiksi se, että yritykset eivät vastaa sähköposteihin. Olen tämän asian suhteen todella kärsimätön, enkä jaksa viikko tolkulla odotella vastauksia. Yleensä otan tarpeeksi odoteltuani välittömästi yhteyttä seuraavaan palveluntarjoajaan.

 

Onneksi nämä huonommat fiilikset ovat ehdottomasti ohimeneviä ja kuuluvat toisaalta asiaan. Ja vaikka ympärillä olevat, häiden järjestämisessä mukana olevat ihmiset ovatkin ihanasti tarjonneet apuaan ja olisivat valmiita ottamaan hommia vastaan, niin vielä on kuitenkin kyse sen verran isoista päätöksistä, että haluan tehdä ne itse. Onneksi hommaa varmasti riittää, ja kaikkien apua tulen ihan 100% varmasti tarvitsemaan.

 

Kommentit (2)
  1. vilhelmiina hellstén
    20.10.2019, 23:52

    Tsemppiä ja ihania hetkiä suunnittelun parissa <3 Askel kerrallaan 🙂

    1. Kiitos! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *