387 päivää

Olen kirjoittanut omaa lifestyle-blogia viimeksi muistaakseni joskus vuosina 2012-2015, joten nyt aloittaminen ja vapaan tekstin kirjoittaminen tuntuu ihan kamalan haastavalta. Olen kuitenkin jo pidempään haaveillut, että olisi aikaa kirjoittaa häihin liittyviä juttuja omaksi iloksi ja myöhemmin muisteltavaksi. Aikaisemmin olen ollut niin kiinni opiskeluissa, ettei aikaa ole ollut juuri millekkään, mutta nyt valmistumisen jälkeen aikaa löytyy taas omiinkin höpötyksiin ja hömpötyksiin.

Blogia kirjoittaa Riina, 26-vuotias, pikkuhiljaa häiden suunnittelusta innostuva tuleva morsian. Tuleva aviomieheni on 28-vuotias lääkisopiskelija, joka tykkää olla mukana suunnittelussa, mutta kuitenkin suosiolla jättää pikkiriikkiset yksityiskohdat kuten paperipillien värit ja lasten leikkinurkkauksen puuhakirjojen valinnan minun huolekseni. Yhteistä taivalta on takana nyt 9 vuotta, jonka aikana ollaan asuttu yhdessä neljässä eri osoitteessa ympäri Tamperetta. Matkassa mukana on jo pian 7 vuotta kulkenut yhteinen saksanpaimenkoiramme Wanda.

Hääpäivä päätettiin aika tarkkaan vuosi sitten ja nyt h-hetkeen on jäljellä 387 päivää. Kihlauduttiin 11.11.2017, ja päätettiin heti, että häät pidetään muutaman vuoden sisällä. Tai oikeastaan, olimme molemmat olleet aina sitä mieltä, että kihlojen jälkeen aletaan heti suunnittelemaan häitä. Vuosi 2020 tuntui molempien mielestä sopivalta. Siihen oli tarpeeksi pitkä mutta samaan aikaan tarpeeksi lyhyt aika. Elokuu valittiin lähinnä käytännön syistä, saadaan molemmat tehdä vielä kesä töitä ja kerätä rahat kasaan häitä varten. Häiden jälkeen on sitten vielä mahdollisuus lähteä häämatkalle ennen töihin ja kouluun paluuta. Toki elokuussa on myös hyvä mahdollisuus saada Suomeenkin lämpimät kelit, joka ei toki olisi yhtään pahitteeksi.

Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän hääsuunnittelua!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *