Juhlatila

Aloitimme häiden suunnittelun noin vuosi sitten juhlapaikan etsinnällä. Kävin Tampereen ja Pirkanmaan alueen juhlapaikkoja läpi viikkoja ennen kuin päädyttiin ottamaan yhteyttä Pinsiön maamiesseurantaloon. Saimme vastauksen pian, jonka mukaan juhlatila olisi vielä vapaa meidän valitsemana päivänä. Sovimme tapaamisen ja pääsimmekin katsomaan juhlatilaa nopealla aikataululla.

Tärkeintä meille juhlatilassa oli se, että sinne saisi tuoda omat ruuat ja juomat, sekä se, ettei juhlien tarvitsisi loppua esimerkiksi jo kello 23. Toivoin myös juhlatilan olevan jo valmiiksi sellainen, että koristelu olisi helppoa, mahdollisimman pienellä vaivalla. Puolipaneelit juhlatilan seinissä oli ehdoton ei.

Pinsiön maamiesseurantalo  oli pohjaratkaisultaan erittäin käytännöllinen. Rakennuksessa oli erikseen oma erillinen tila noutopöydälle ja lisäksi tila, jossa esimerkiksi hääpari tai kaasot voivat hengähtää kesken juhlien. Yhtenäinen juhlatila oli suuri ja sen toisessa päässä oli pieni esiintymislava. Lisäksi löytyi kaksi erillistä wc-tilaa ja ulkopuolelta runsaasti parkkipaikkoja. Sisältä tila oli puinen ja helposti koristeltavissa nätiksi. Plussaa oli myös se, että juhlatila vuokrataan aina perjantaista sunnuntaihin, jolloin sekä koristeluun, että siivoukseen jää reilusti aikaa. Ainoat miinukset oli noutopöytähuoneen seinällä roikkuvat valokuvat ja juhlatilassa oleva hylly täynnä viirejä. Lisäksi pihassa oli lasten hiekkalaatikko, keinu ja liukumäki joista emme hirveästi innostuneet.

Loppujen lopuksi olimme kuitenkin erittäin tyytyväisiä juhlatilaan ja soitimmekin jo heti seuraavana päivänä varataksemme tilan meidän päivälle.

 

suhteet tapahtumat-ja-juhlat hopsoa rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *