Hiustrendit NYT ja 2020

Hiustrendit vuosikymmenen vaihteessa!

Mitä on luvassa?

Vuosi 2019 alkaa lähestyä loppuaan joten ajattelin koota tähän ajatuksiani juuri tämän hetken trendeistä ja toivotuimmista hiuslookeista. Tietysti fiilistelen myös sitä mitä vuosi 2020 tuo tullessaan niin hiustrendeissä kuin henkilökohtaisemmin minulle, koska sehän teitä kiinnostaa erityisesti, eikö 😉

Trendit juuri nyt:

Luonnollisuus

 

Tämä vuosi on ainakin minulle ollut täynnä toiveita vaaleasta, mutta hyvin ”luonnollisesta” hiuksesta. Yhä useampi asiakkaani aloittaa konsultoinnin kertomalla kuinka on halunnut kasvattaa omaa luonnollista väriään ja kuinka oikeastaan ”pitää siitä sävystä todella paljon”.

Luonnolliset, liukuvasti vaalennetut hiukset joissa jätän reilusti omaa tyveä näkyville ovat siis olleet todellinen kestosuosikki tänä vuonna. Ylläpito on helppoa, tyvikasvu ongelmat olemattomia ja kun vaaleat värit on suunniteltu oikean sävyisiksi ne myös kestävät aikaa ja pysyvät kauniina. Täydellistä siis jokaiselle joka haluaa käydä kampaajan penkissä hieman harvemmin.

 Yleisesti luonnollisuus on nyt in. Ja tätä olen mukaillut itsekin kasvattamalla ensin oman värini takaisin ja tämän jälkeen vaalentamalla oman hiukseni vaaleilla raidoilla. Luonnollisuus kiinnostaa monia varmasti myös siksi, että myös ruoan alkuperä ja luonnollisuus kiinnostaa ihmisiä yhä enemmän. Vaikka en ole ekokampaaja olen hyvin perillä alan parhaista tuotteista ja niissä käytetyistä raaka-aineista ja niiden alkuperistä. Pystymme myös yhdessä pohtimaan näin mahdollisimman ekologisia tai luonnollisia vaihtoehtoja sinulle. Moni asiakas onkin jo kysellyt vegaanisten tuotteiden perään.

 Kirkkaat Vaaleat

Vaaleat hiukset eivät mielestäni tule koskaan menemään pois muodista, mutta millainen vaalean täytyy olla juuri nyt?

Voinpa sanoa ettei menee viikkoakaan etteikö penkkiini istu asiakasta, jonka hiuksista näen hänen käyttävän todella vahvoja pigmenttituotteita kotona. Ja sitten yhdessä aloitamme keskustelun siitä kuinka asiakkaasta tuntuu että hiukset ovat sameat ja hän vain toivoisi kirkasta vaaleaa. Ihmiset ovat entistä tietoisempia tuotteista ja tarjonta kasvaa kokoajan, verkkokaupat ovat kaikkien ulottuvilla, blogit ja tube on täynnä erilaisia arvosteluja tuotteista vaaleille hiuksille. On ”kulttimaineisia” hopeashampoita joita sitten kannetaan kotiin litra kaupalla, mutta onko lopputulos aina toivottu? Kirkkaissakin vaaleissa on huomattavissa kasvava kiinnostus siihen miten tuotteet on tehty ja mitä ne sisältävät. Kirkkaita valeita ei enää haluta ”hinnalla millä hyvänsä” vaan käytettävien tuotteiden laadusta ollaan valmiita maksamaan enemmän ja hyvä niin. Näissä kotikonstein kirkkautta ylläpitävissä tuotteissa kun on välillä ollut ainesosina herraties mitä kaikkea. Itse käytän luonnollisesti vain parhaimpia väri- ja hoitosarjoja, jotka on tutkittu tarkkaan.

Tällä hetkellä huomaan että ”kirkas vaalea” on se mitä haetaan, verrattuna siihen kun hetki sitten todella kylmät, metalliset ja tuhkaiset blondit olivat se juttu. Nyt kirkas saa olla kyllä yleensä hieman enemmän viileään taittava, mutta pohjan on oltava kunnolla vaalennettu ettei ilme jää ”puolitiehen”. Kun tehdään isoja vaalennuksia on aina keskityttävä hiuksen kuntoon ja mukaan suosittelen tietysti aina Olaplex-käsittelyä. Näitä isoja projekteja on tehty varsinkin loppuvuonna useita ja uskon että sama trendi jatkuu pitkälle ensi kevääseen, ennen kuin lähdetään kohti kesän sävyjä. Ja kyllä, hyvä kampaaja osaa sävyttää huomioiden myös vuodenajan. Siinä on ikitrendi jota kannattaa seurata eli yleensä jos et ole 100% varma sävystä kannattaa kampaajaa pyytää sävyttämään hius vuodenajan mukaan.

 (Essi Edit: Enpä oikeastaan itse työskentele enää ollenkaan ilman Olaplexia. Yllätyn aina todella kun uuden asiakkaan kanssa käymme läpi hiushistoriaa ja kuulen useista vaalennuksista jotka on toteutettu ilman Olaplexia. Valitettavasti sen aina huomaa hiuksen kunnossa ja tämän korjaaminen kestää….omista asiakkaistani Olaplexia käyttää jo melko lailla 99%)

Hiuskoristeet

 Tämä trendi löi jälleen voimalla läpi tänä vuonna ja en usko sen hiipuvan vielä hetkeen. Hiuskoristeet, pinnit, klipsit, ponnarit ja pannat todella tuovat uutta ilmettä hiuksiin ja valikoima on niin laajaa nykyään että en voi olla uskomatta etteikö jokaisen meistä tyyliin löytyisi jotain. Tämä trendi on toki nähty ja koettu jo useasti mutta itse jaksan aina innostua kaikista pinneistä ja pannoista joten odotan innolla vuotta 2020. Josko pinneistä mentäisiin nyt täysillä pantoihin. Myös näyttävät kampaukset kiinnostavat viime aikaisten hillittyjen ja huomaamattomampien jälkeen!

Itse ihastuin todella erilaisiin pinneihin, joilla pääsee korostamaan hiusväriä tai vaikkapa omaa asua. Mikä voisi ollakaan helpompaa? Väriä voi vaihtaa myös sopivasti kevään ja kesän sävyistä syvempään syksyyn ja pikkujoulukauteen glittereineen. Ah ihanaa!

 Hiukset 2020

Kermanvaaleat puuteriset lämpimät sävyt, kyllä luit aivan oikein ja jos juuri syksyllä kävit läpi kunnon kylmän vaalennuksen niin kannattaa varata uusi aika pian sillä kohta kaikki haluavat puuteria! Tuntuu että Suomessa kammoamme erityisesti sanaa ”lämmin” kun puhutaan vaaleista sävyistä, mikä on aivan turhaa. Lämpimät vaaleat eivät todellakaan ole keltaisia! Keltainen on ihan oma epäonnistunut värinsä. Usein koen että kun iho ja silmien väri ovat enemmän kylmään taittavia, juurikin tämä parjattu ”lämmin vaalea” täydentäisi kokonaisuuden upeasti. Puuterinen kermanvaalea tuo hehkua, iloa ja vie pois kalpeutta. Kermanvaalean saa myös paljon monimuotoisemmin toteutettua eikä pohjan tarvitse olla niin vaalea hyvän lopputuloksen saamiseksi. Eli rohkeasti kaikki hakemaan oma trendikäs puuteriväri vuoteen 2020!

Ja painotan vielä, että kun puhun lämpimistä sävyistä en todellakaan tarkoita sitä pissankeltaista väriä mikä teille jokaiselle kuitenkin tuli nyt mieleen. Lämpimissä sävyissä on aivan yhtä upeat mahdollisuudet mitä mielikuvituksellisempiin sekoituksiin ja luonnollisiin lopputuloksiin kuin niiden kylmemmissä siskoissa. Niitä vain tuntuu näkevän harvemmin mutta oikein tehtynä kokonaisuuksina ne ovat upeita. Uskon että voitte alkaa kyllä bongailemaan näitä upeuksia pian instastani!

Toivon ja veikkaanpa todella että tämä tulee olemaan se seuraava juttu ainakin Hair by Essille, mutta älkää olko huolissanne jatkan aivan varmasti suosikkienne taikomista eli Stockholm Blondet eivät ole katoamassa myöskään vuonna 2020.

Henkilökohtaisesti odotan myös uutta vuotta suurella innolla sillä on aika sanoa hyvästit toiminimelleni ja minua voi vastaisuudessa kutsua parturi-kampaajan ja sosionomin lisäksi toimitusjohtajaksi. Hair by Essin toiminta siirtyy perustamani osakeyhtiön Evilo Oy:n alle! Nimi on koostettu rakkaimmistani ja antaa siihen siten suurta lisäpotkua ja menestyksen avaimet. Mahtavaa päästä luotsaamaan omia hiusunelmia nyt osakeyhtiön muodossa.

Vapaita aikoja on varattavissa nyt koko keväälle ja kesälle, muista varata ajoissa sillä ennustan puuteristen hiusten vallankumouksen alkavan pian ja kevät saa monet toivomaan pientä suurta muutosta varsainkin jos edellisestä kerrasta penkissäni on jo aikaa!

Nautitaan uudesta vuodesta 2020 hiukset timmissä!

-Essi

Kommentit (6)
  1. Miesten Hiusmuoti | Norwegian Uutiset
    29.10.2020, 09:02

    […] Hiustrendit NYT ja 2020 – Hair by Essi | Lily – Miesten Hiusmuoti 2020 | Uutiset Pohjois-karjala. 25.7.2020, 21:13 [. […]

  2. Hiustyyli | Mtv Uutiset .fi
    6.8.2020, 23:21

    […] Hiustrendit NYT ja 2020 – Hair by Essi | Lily – Hiustrendit NYT ja 2020 – Hair by Essi | Lily – Hiustrendit NYT ja 2020 – Hair by Essi | Lily – Hiusmallit 2020 | Yle-uutiset 17.5.2020, 04:21 Kermanvaaleat puuteriset lämpimät sävyt, kyllä luit aivan oikein ja jos juuri syksyllä kävit läpi kunnon kylmän vaalennuksen niin kannattaa varata uusi aika pian sillä kohta kaikki haluavat puuteria! […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *