Ladataan...

Kevättä kohti mennään hurjaa vauhtia ja lisääntynyt valon määrä on niin piristävää! Ihana kevät aurinko pikku pakkasen kera.

Usein myös hiukset kaipaavat freesausta tässä vaiheessa. Tehohoidot käsittelyjen yhteydessä MUST. Talvi tekee omat temppunsa myös meidän hiuskuontalolle ja  usein kuivattaa sitä. Tässä vaiheessa myös ne ''vaaleammaksi kesää kohti'' -projektit kannattaa aloittaa. Muutenkin uusi tukka tuo piristystä arkeen!

Ja sitten niihin tehohoitoihin. Meiltä on mahdollista saada Redken Chemistry Tehohoito. Sen voi toteuttaa joko sellaisenaan hoitona (Jos haluat hemmotella itseäsi päähieronnalla ja saada samalla hiuksista terveet ja kiiltävät) TAI esimerkiksi värin yhteydessä. Jokaiselle hiustyypille räätälöidään oma coctail joko yhdestä tai useammasta hoitotuotteesta. 

Toinen hoitovaihtoehto meillä on Redken pH-BONDER, mikä laitetaan värin tai vaalennuksen sekaan suojaamaan hiusta. Kaksivaiheinen hoito on hyvin nopea toteuttaa väripalvelun yhteydessä.

Tehohoitojen avulla hiuksista saadaan pehmeät, kiiltävät ja hyväkuntoisemmat. Värien kesto paranee ja hiusten käsittely on helpompaa, kun ne ovat parempi kuntoiset.

 

Alla muutama kuva minun töistäni. Värit on toteutettu Redkenin väreillä. Love it !

Liikkeen yhteystiedot löytyy linkistä! 

http://parturi-kampaamo.pieceofhair.fi/

Minuun voi myös ottaa yhteyttä minun omilla somekanavilla hairbyheidihyttinen. Löydyn Facebookista ja Instagramista!

 

 

Yksi jännin työpäivä koko vuodesta taas takana ja monta prinsessaa tehtiin meilläkin Piece of Hair:issa. Alla kuva minun Wanhat 2018 kampauksesta. Monille nuorille tämä on ensimmäinen juhlakampaus. On ilo olla toteuttamassa näitä!

- Heidi

Ladataan...

Vihdoin ollaan koulussakin päästy tekemisen meininkiin! Työkeikkoja pyörii parhaillaankin, ja keväällä on luvassa monta todella hienoa tapahtumaa mihin päästään osallistumaan koko koulupoppoo. 

Myö aloitettiin käytäntö viiksien teolla. Hauskaa pientä näpertämistä (SOLMIMISTA).

Meilläkin on aikataulumme koulussa ja niistä pitää myös pitää kiinni. Moni siis aherti viiksien ääressä kotonaan yömyöhään. Miekin yritin tätä mutta keskittyminen klo 22 jälkeen on hyvin huonoa. Hoidin hommani seuraavana päivänä töiden jälkeen, juuri ennen koulun alkua. Kaikki selvittiin tästä urakasta ja saatiin perusteet viiksien tekoon !

Nyt meillä on meneillään teatterimaskeerausta ja tälläviikolla aloitamme peruukkien kiinnityksen sekä huollon. Uuden oppiminen on niin kivaa.

Omansa tämä työ sekä koulu yhdistys verottaa ja aivot on aika solmussa loppuviikosta. Hyvät akkujen lataukset vapaalla niin homma toimii!

Näihin kuviin ja tunnelmiin mukavaa maanantaita!

Tottakai viiksiä piti hieman testata! 

-Heidi 

Ladataan...

 

 

Uusi työympäristö sekä koulu. 

Parin viikon verran pyöritty täällä jonkin sortin vakituisena. Töitä teen siis aina kun vaan pystyn! 

Meillä täällä Citycenterissä on aivan ihanat työtilat käytössä. Sijainti ihanteellinen, vaikka ytimessä ollaan niin 3 krs. noustessa tulee erittäin rauhallinen ympäristö. Siistit ja toimivat työtilat tuovat helppoutta työskentelyyn. (22 neliön työtilassa työskentelyn jälkeen arvostan!). Täällä on aivan mahtava työkaverit, jotka ovat olleet korvaamaton apu minulle. Pikkuhiljaa miekin rupeen onneks oppimaan missä on mitäkin ja miten mikäkin toimii. 

Tuotteena sekä väreinä toimii Redken. Tästä laajasta sarjasta löytyy jokaiselle omat toimivat tuotteet ja myö ammattilaisina osataan teille ne oikeat löytää. 

Työskentelin Piece of Hair:issa muutaman kuukauden viikonlopputyöntekijänä ennenkuin siirryin tänne kokonaan.

Yrityksenä Piece of Hair on lämmin, asiat hoituu niinkuin pitääkin sekä asiakkaista että työntekijöistä välitetään. Onhan kyseessä perheyritys. Palvelu on laadukasta alusta loppuun. 

 

Miulla on tutustumistarjous 4.2.2018 saakka!

Kaikki palvelut -20%! 

(Muista mainita SOME tarjous)

Ajanvaraus 24/7 https://pieceofhair.avoinna24.fi/reservation

Tai soita meille 09-42412070

 

Koulukin on alkanut mukavasti. Pääsääntöisesti lähiopetusta on maanantai-torstai kello 16.00 eteenpäin. Lähemmäksi kevättä, kun siirrytään niin miekin lähden sitten kentälle työssäoppimaan. Siitä sitten myöhemmin lisää!

Ladataan...

Pages