Värrii elämmään

Kevättä kohti mennään hurjaa vauhtia ja lisääntynyt valon määrä on niin piristävää! Ihana kevät aurinko pikku pakkasen kera.

Usein myös hiukset kaipaavat freesausta tässä vaiheessa. Tehohoidot käsittelyjen yhteydessä MUST. Talvi tekee omat temppunsa myös meidän hiuskuontalolle ja  usein kuivattaa sitä. Tässä vaiheessa myös ne ”vaaleammaksi kesää kohti” -projektit kannattaa aloittaa. Muutenkin uusi tukka tuo piristystä arkeen!

Ja sitten niihin tehohoitoihin. Meiltä on mahdollista saada Redken Chemistry Tehohoito. Sen voi toteuttaa joko sellaisenaan hoitona (Jos haluat hemmotella itseäsi päähieronnalla ja saada samalla hiuksista terveet ja kiiltävät) TAI esimerkiksi värin yhteydessä. Jokaiselle hiustyypille räätälöidään oma coctail joko yhdestä tai useammasta hoitotuotteesta. 

Toinen hoitovaihtoehto meillä on Redken pH-BONDER, mikä laitetaan värin tai vaalennuksen sekaan suojaamaan hiusta. Kaksivaiheinen hoito on hyvin nopea toteuttaa väripalvelun yhteydessä.

Tehohoitojen avulla hiuksista saadaan pehmeät, kiiltävät ja hyväkuntoisemmat. Värien kesto paranee ja hiusten käsittely on helpompaa, kun ne ovat parempi kuntoiset.

 

Alla muutama kuva minun töistäni. Värit on toteutettu Redkenin väreillä. Love it !

Liikkeen yhteystiedot löytyy linkistä! 

http://parturi-kampaamo.pieceofhair.fi/

Minuun voi myös ottaa yhteyttä minun omilla somekanavilla hairbyheidihyttinen. Löydyn Facebookista ja Instagramista!

instasize_180209161342.png

instasize_180226110354.png

instasize_180226110151.png

 

instasize_180226110211.png

 

Yksi jännin työpäivä koko vuodesta taas takana ja monta prinsessaa tehtiin meilläkin Piece of Hair:issa. Alla kuva minun Wanhat 2018 kampauksesta. Monille nuorille tämä on ensimmäinen juhlakampaus. On ilo olla toteuttamassa näitä!

instasize_180226105914.png

– Heidi

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *