Astetta värikkäämpi kesädaami

ZUII_Meikki_jade_halopieniaikuinen158.jpg

Käsi ylös, kuinka moni meistä ihanista naisista jumiutuu niin maan perusteellisesti niihin neutraaleihin sävyihin mitä tulee meikkaamiseen? Nostan reippaasti molemmat käteni ylös, sillä taidan olla malliesimerkki siitä, kuinka nainen voi päivä ja viikko toisensa jälkeen käyttää niitä samoja, tuttuja sekä turvallisia sävyjä. 

Siksipä olen odottanut tätä päivää, jolloin saan esitellä jotain erilaista meikkirintamalla: kirkkaita värejä in action. Voisin melkein sanoa kuvien meikkiä jadesoturinaisen kesäehostukseksi, hyvässä mielessä. Kesän hempeyttä on sopivaa uhmata hieman epätavallisilla valinnoilla, sillä samalla voi oppia jotain uutta omien piirteidensä korostamisesta. 

zuii_luomivari_jade029.jpg

Sain Zuiin maahantuojalta tovi sitten paketin, jossa oli hänen minulle valitsemiaan sävyjä. Minua aina lähtökohtaisesti jännittää saada paketteja, joihin en voi itse vaikuttaa, sillä pelkään tuollaisten pakettien jäävän käyttämättä. Zuiin päässä ovat aika tarkasti panneet merkille sen, mitkä sävyt meikätytölle passaavat, koska kaikista pakettien tuotteista ainoastaan yksi oli sellainen, jota vierastin. Ammattilaisia!

Paketti sisälsi huulipunien lisäksi tämän postauksen sieluna toimivan Jade-luomivärin. Ruskeasilmäisenä olen kuullut kerran jos toisenkin kommentin siitä, kuinka siniset ja vihreät luomivärit ois sun juttu. Viimeksi olen kokeillut sinisen sävyjä kuitenkin 15 vuotta sitten, kun olin hurjat 9-vee. (Pitihän niitä kuvastojen mukana tulleita luomivärejä jonkun testata. Ei liene yllätys, että lopputulos oli jotain sellaista, mitä ei mielellään muistele.)

ZUII_meikki_jade_halopieniaikuinen157.jpg

Sinisen sävyt ovat jääneet aiemmin käyttämättä siksi, että niissä on mielestäni muutama ongelma: ne johtavat usein turhan suoraan joko sinne pirskahtelevalle 80-luvulle tai tekevät meikkiin muutoin mauttoman homesilmä-lookin. Sininen ei sikäli ole minulle vieras viime vuosilta, sillä kemikaalikosmetiikkaa käyttäessäni rajasin silmäni usein kirkkaalla sinisellä ja se näytti hyvältä ruskeiden silmien kanssa. 

Jos vierastus kirkkaita värejä kohtaan on suurta, kannattaa kokeilla tätä jippoa: tee Smokey Eyes-meikki ja yhdistä kirkas sävy jonkin maanläheisen sävyn kanssa. Tein ensin itselleni koko luomen meikin Jadella, mutta halusin tuunata meikistä sellaisen, jota käyttäisin mielelläni myös arkena ja niinpä päädyin lisäämään silmäkulmiin Black Diamondia

zuii_luomivari_jade027.jpg

Tämä meikki vaatii kunnon pohjustuksen, mikäli haluat luomivärien lopputuloksen olevan yhtä intensiivinen kuin kuvissa. Kuvien meikkipohja koostui kokonaisuudessaan näistä merkeistä sekä sävyistä:

Luomet: Pohjalle Couleur Caramelin peitevoiteita 08 ja 12 keskenään sekoitettuna (vaalealle iholle hyvä miksaus, opasti Katja). Päälle kevyt kerros Zuiin Ivory-kivipuuteria, seuraavaksi Jadea ja silmäkulmiin Black Diamondia.

Meikkipohja: Zuiin Olive Light-meikkivoide, poskipäille ja silmänalusille Couleur Caramelin Beige clair-peitevoidetta (12), kevyt kerros Zuiin Ivory-kivipuuteria, varjostukset Zuiin Peanut-aurinkopuuterilla ja poskipäille Zuiin Raspberry Diamond Sparkle Blush-poskipunaa. Meikkipohjan päälle suihkautin vielä kauttaaltaan Melvitan appelsiininkukkavettä, jotta meikki kiinnittyisi kunnolla ja iho näyttäisi kuulaammalta. 

Kulmat: Santen kulmakynä, sävy 05.

Huulet: Kevyesti Zuiin Primrose-huulipunaa ja päälle Estelle & Thildin Natural-huulivoidetta.

zuii_luomivari_jade028.jpg

Kuten noista ylemmistä kasvokuvista näkyy, Zuiin luomiväreistä löytyy paljon pigmenttiä, mutta aivan yhtä hyvin näillä saa tehtyä myös hillitymmän lopputuloksen. Yllätin itseni sanomalla hyvästit sinisen meikin kammolle, sillä testilookin jälkeen sama meikki on päässyt kasvoille useamminkin. 

Psst. Useat blogit ovat täyttyneet postauksilla ja mielipiteillä blogien (piilo)mainonnasta ja rajoista, joita siihen ollaan vetämässä. Haluaisitteko, että teen postauksen siitä miten itse hoidan yhteistyöt? Selvennykseksi kerron tässä kuitenkin sen, että vaikka linkkaan tällaisissa meikkipostauksissa meikit aina tiettyihin nettikauppoihin, en saa siitä mitään affiliate-tuloa/hyötyä, vaan teen sen ihan puhtaasta omasta halustani 🙂 A-lehdillä on muutenkin aina painotettu sitä, että mistään sellaisesta ei tarvitse kirjoittaa, mistä ei halua — näin on ollut Halo-blogin Bloggerin alusta asti. Kertokaa rohkeasti mielipiteenne siitä, miten olette kokeneet sen tavan, jolla tuon esille blogissani saatuja tuotteita. Voisinko tehdä jotain selkeämmin vai onko hyvä näin? 

kauneus meikki testit vastuullisuus
Kommentit (2)
  1. Mielestäni tuot selvästi esille, mitä tuotteita olet saanut yhteistyökumppaneiltasi ja se riittää ihan hyvin. Mutta olisi kuitenkin mielenkiintoista lukea kuinka hoidat yhteistyön näiden kumppaneiden kanssa. Se, mistä pidän on erityisesti se, että sinulla on tuotteita, jotka sopivat elämäntapaasi ja blogiisi.

    (Viime aikoina olen kiinnittänyt varsinkin kauneusblogeissa huomiota siihen kuinka valtavia näytepaketteja/matkoja yms. bloggaajat usein saavat, ja jotenkin moni on ”väärää” kohderyhmää. Kun kolmikymppinen bloggaaja saa koko setin Angry Birds-kosmetiikkaa niin mulla nousee kulmat ylös. Tai kun kaikki bloggaajat ikähaarukan alalaidasta ylälaitaan mainostavat saaneensa Ideaali-päivävoiteet ja -seerumit, silloin jätän ko. tuotteen myymälän hyllylle koska kuluttajanahan maksan kaiken mainonnan… )

    Huh, kun tuli vuodatettua, mutta aihe on mielenkiintoinen ja herättää suuria tunteita ,puoleen jos toiseenkin, ruudun tällä puolen varmaan muillakin.

    1. Kiitos kommentistasi 🙂 Minäpäs paneudun postaukseen ja avaan asiaa hieman tarkemmin.

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *