Gluteeniton riisi-wakamepasta

glutenfreepasta_gluteenitonpasta_gluteeniton 1.jpg

Gluteenittomat pastat ovat omassa arjessani melkoisen harvinaisia vieraita, mutta joskus vain ei ole aikaa mihinkään sen kummallisempaan. King Soban tattarispastasta olen blogannut aiemminkin, mutta tajusin kokeilla saman merkin riisi-wakamepastan vasta pieni tovi sitten. Maku on vielä lähempänä vehnäpastaa kuin tattariversiossa eikä riisin maku puske läpi yhtään, vaikka niin olin ajatellut.

glutenfreepasta_gluteenitonpasta_gluteeniton 4.jpg

Pasta-annos yhdelle

1 nippu King Soba riisi-wakamespagettia

suolaa

neitsytoliiviöljyä

Keitä suolavedessä 4-5 minuttia, siivilöi.

glutenfreepasta_gluteenitonpasta_gluteeniton 3.jpg

glutenfreepasta_gluteenitonpasta_gluteeniton 2.jpg

Pikatomaattikastike

2 tomaattia pilkottuna

2 valkosipulin kynttä puristettuna

suolaa

mustapippuria

voita

lopuksi goudaa

Hauduta tomaatit valkosipulin, voin, suolan ja mustapippurin kanssa pehmoiseksi kastikkeeksi. Lisää valmiin annoksen päälle goudaa tai jotain muuta juustoa.

gluteenitonpasta_riisipasta0023.jpg

Pasta ei siedä odottelua, joten kastikkeen valmistus kannattaa aloittaa ensin ja laittaa pasta kiehumaan vasta sitten, kun kastike on jotakuinkin valmis. 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Hyvä olo Mieli
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.