Kimaltelen kuin kultahippunen

Tuote on saatu blogin kautta.

terredoc_luxury_luonnonkosmetiikka_antiage 1.jpg

Mikä on helppo tapa lisätä hieman näkyvää luksusta arkieloon? Omalla kohdallani olen todennut simppelinä piristäjänä tuotteen, jolla tämä talven tavaramerkki — kalkinvalkoinen iho — saa hellävaraiset lähdöt hetkeksi, ainakin seuraavaan suihkukertaan asti. Kerroin teille kultahippuöljystä jo kesällä ja vaikka tuote on sarjassamme ei niin tarpeellisia, on se silti lunastanut paikkansa arjessani.

terredoc_luxury_luonnonkosmetiikka_antiage 2.jpg

Öljyn avulla saa kauniin kimmeltävän päivetyksen käsivarsille, dekolteelle ja pohkeille. Kasvoille tuotetta ei kannata käyttää, sillä tuote sävyttää jonkin verran ja kimmellys erottuu kasvoilta turhan hyvin. Erityisen ihana kultahippuöljy on juhlissa käytettynä. Käytin öljyä kalvakalle iholleni ystävieni häissä elokuussa, tuote pysyi paikoillaan hyvin kuumasta kesäpäivästä ja tanssimisesta huolimatta. Avaintekijänä uskon olleen sen, että levitin kultahippuöljyn aamulla hyvissä ajoin iholleni, jotta se ehti hieman imeytyä ja kuivahtaa iholle. Öljy levittyy todella tasaisesti ja tuoksuu ihanan makealle karkille. Olen saanut muutamia kyselyitä Jolien alekoodista viime aikoina ja nyt minulla olisi teille jälleen ilouutinen, mikäli purnukoiden pohjat jo näkyvät:

Viime viikolla Joliessa vietettiin aurinkoviikkoa, jota on jatkettu tänään alekoodin voimin. Koodilla ”aurinkoviikko” saatte -10 % koko Jolien valikoimista tästä hetkestä sunnuntaihin saakka.

terredoc_luxury_luonnonkosmetiikka_antiage 3.jpg

Halo-blogissa noudatetaan jatkossa entistä selkeämpää linjaa blogiyhteistöiden ilmoittamisessa. Olen ollut aina mahdollisimman läpinäkyvä kaikesta mistä on pitänytkin olla — jatkossa ilmoitan Lilyn ohjeistuksen mukaan ilmaiseksi saaduista tuotteista entistä selkeämmin. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen testituotepostauksen alussa lukee Tuote on saatu blogin kautta. Samaa etikettiä tulen noudattamaan Yellow mood-lifestyleblogissani.

Tunnistat Halo-blogin testituotepostaukseni myös siitä, että ne on aina merkitty Testituotteet-tagin alle, näin olen toiminut kaikkien niiden tuotteiden kohdalla, jotka olen saanut blogin kautta vuosien varrella 🙂 Aivan kuten ennenkin, blogissani annan näkyvyyttä vain tuotteille, joita käytän ja joista aidosti pidän. Olen karsinut esimerkiksi kosmetiikan suhteen yhteistyökumppanit minimiin, koska en siedä minkäänlaista painostusta — on jokaisen bloggaajan itse päätettävissä kirjoittaako tuotteesta vai ei, tuotteen ilmaiseksi saaminen kun ei edellytä automaattisesti siitä kirjoittamista! 

Painostus yrityksen puolelta on erittäin epäeettistä, toivon että tietyt ihmiset tuntevat piston sydämessään ja korjaavat toimintatapojaan. Onneksi puhutaan kuitenkin vähemmistöstä, aika monelle yritykselle alkavat olla jo aika selvänä blogiyhteistöiden säännöt.

Mikäli sinä pidät blogia, suosittelen lukemaan Lilyn Toimituksen jutun Näin kerrot blogiyhteistyöstä.

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (1)
  1. Kiitos muuten tästä vinkistä sillon joskus! Tilasin kimalluksen kaipuussani, ja on osoittautunut aivan ihanaksi tuotteeksi, ei mitään teiniglitteriä, vaan timanttista Tyyliä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *