Kure Bazaar, maailman luonnollisin toimiva kynsilakka

kureebazar_halo0935.jpg

Harvoin olo on kuvatessa niin innostunut kuin oli eilen! Luonnollisten kynsilakkojen karkkivärit saivat suorastaan hihkumaan ulkonäöllään, mutta myös toimivuudellaan. Sain kesällä ylihempeän Macaronin sekä freesin Kerrian testaukseen. Olin sen verran myyty näiden Kure Bazaarin lakkojen laadulle sekä kestävyydelle, että satsasin ja ostin itselleni myös pinkin Kellyn, joka käy ihan kaikkeen.

kureebazar_halo0934.jpg

Kure Bazaarin kynsilakat ovat 85 % luonnollisia etkä itse asiassa voi löytää tuota luonnollisempia toimivia ekolakkoja. Kuten olen ennenkin tontillani maininnut, ei kynsilakkaa voida sertifioida minkään luonnonkosmetiikkasertifikaatin alle, sillä niissä on pakko käyttää koostumuksen vuoksi liuotinta.

Merkin perustaja Kartika kertoo kotisivuillaan, että lakoista haluttiin luonnollisuuden lisäksi myös kestäviä, kiiltäviä, kirkkaanvärisiä ja nopeasti kuivuvia — kompromisseja ei näiden vaatimusten suhteen suostuttu tekemään. Kyseessä ei siis ollut mikään anteeksipyytelevä ekopiiperrysprojekti, vaan markkinoille haluttiin tuotteita, joita ihan kaikki naiset voisivat käyttää tyytyväisenä vaikkeivät tietäisi lakkojen olevan tavallista luonnollisempia.

kureebazar_halo0939.jpg

Minä yllätyin kovasti, kun luin siitä mitä nämä herkullisen väriset lakat pitävät sisällään. Vai tulisiko teille ensimmäisenä mieleen, että pullojen sisältöön on upotettu mm. perunaa, puuvillaa, maissia ja selluloosaa? Olen ollut erittäin skeptinen ekolakkoja kohtaan, sillä ne varisevat helposti muutaman päivän kuluessa — oikein riksahtavat rikki keskeltä kynttä aivan kuin kuiva maali muovipinnalta.

kureebazar_halo0938.jpg

Kokeilin Kure Bazaarin lakkoja ensimmäistä kertaa kesälomallani. Olin hyvin tietoinen siitä, että ne pääsevät tositoimiin. Laitoin alle Santen kirkkaan pohjalakan ja loihdin itselleni tipukynnet Kerria-sävyllä. Lopputulos oli aivan mielettömän raikas. Kyseessä on murrettu, raikkaan pastellikeltainen sävy. 

Olin äimistynyt, kun vielä viidenkin päivän jälkeen lakkapinta oli täysin samassa kunnossa kuin ensimmäisenä päivänä! Ei yhtään repeämää/halkeilua tai varisemista. Mielestäni tuo on jo uskomaton saavutus, kun kokemukseni mukaan eivät tavallisetkaan kynsilakat pysy noin hyvin. Opin jälleen kerran sen, että laatu maksaa, mutta että sille on syynsä. Se nimittäin kestää ja toimii niin kuin lupaa.

kureebazar_halo0936.jpg

Macaron 

kureebazar_halo0940.jpg

Kirkkaankeltaisen kuumeeni ei ole hellittänyt sitten kevään ja mielelläni sudin Kerriaa kynsiini nyt kaamosaikana. Tuleeko teillä ihmeellisiä värikuumeita aina tasaisin väliajoin? Jäin todella miettimään sitä, miksi keltainen on omassa elämässäni niin pop ja löysin Coloria-sivustolta mielenkiintoista tietoa keltaisesta väristä:

Keltaisen on sanottu parantavan muistia, arvostelukykyä ja päätöksentekokykyä. Keltaisiin pukeutuvien ihmisten on sanottu olevan aktiivisia ja etsivän haasteita. Länsimaissa kermaisen keltainen on liitetty viattomuuteen. Kirkas keltainen on liitetty positiivisuuteen, onnellisuuteen, lämpöön ja viisauteen.

kureebazar_halo0941.jpg

kureebazar_halo0937.jpg

Vasemmalta oikealle: Macaron, Kelly, Kerria

Hannamari tykkää Kure Bazaarin kynsilakoista, koska…

+ Ovat kestävämpiä kuin halvoilla ja hormonitoimintaa sotkevilla kemikaaleilla kyllästetyt kynsilakat

+ Vastaavat laadultaan ammattitason kynsilakkoja.

+ Ne on helppo puhdistaa kynsilakanpoistoaineella pois

+ Valikoimissa on ekolakoille epätavalliseen tyyliin myös monta kirkasta väriä, ei pelkästään murrettuja ruskean, punaisen tai helmiäisen sävyjä

+ Pakkausdesign on simppeli, mutta edukseen erottuva (ja pakkaus ei huuda ensimmäisenä että ”oon EKO, huomaathan!”)

kureebazar_halo0933.jpg

Kelly tuo nimellään mielikuvan sievästä 50-luvun tytöstä kellohameessaan, ehkä jopa vähän Jackie Kennedyn kaltaisen hienon rouvan. Tämä sävy on ehdoton suosikkini, sillä sävy on juuri mun iholle oikea, mutta lisäksi se mätsää täy-del-li-ses-ti yhteen Zuiin Primrose-huulipunan kanssa (juttua tulossa!). Juhlien luottopari nuo kaksi, sanon minä.

Kure Bazaarilta löytyy myös maanläheisempiä sävyjä, joista itse ajattelin kokeilla nyt syksyn mittaan ainakin vanhanajan siniharmaata hipsteriä sekä beigenruskeaa Sophisticatoa. Löydät mun kesän korvilla julkaistun kynsilakkakollaasin täältä, siellä on myös muiden merkkien kynsilakkoja kivoissa sävyissä.

Hukutin teidät tietoisesti kuviin, sillä eihän näin sievistä karkkikynsilakkapurnukoista voi vain kahta kuvaa laittaa. Ja silloin kun ei osaa valita vain kahta, täytyy valita kaikki. 

Mikä on teidän lempisävynne KB:n kynsilakkavalikoimista?

Kommentit (20)
  1. Hei, kiitos hyvistä vinkeistä Tiitula! Taidan kääntyä iHerbin puoleen.

  2. Olen hieman eri mieltä siitä, että vesipohjaiset lakat olisivat surkeita. Oletko itse kokeillut niitä?

    Itse tykkään tosi paljon käyttää Suncoatin vesipohjaisia lakkoja. Jos haluaa, niin väriä voi vaihtaa joka päivä, koska peel&polish (myös Suncoat Girl on ”peelable”) -lakat eivät itsessään kestäkään kynsissä kuin päivän. Ne kuivuvat nopeasti ja levittyvät hyvin eivätkä haise millekään. Ne ovat vähän niin kuin meikkejä kynsille. Tykkään myös siitä, että lakkoja ei tarvitse poistaa kynsilakan poistoaineella, ne vaan nostetaan irti.

    Kun polish&peel -lakan päälle laittaa kerroksen tai pari saman merkin pitkäkestoista lakkaa, niin ne kestää kynsissä jopa viikon. Ja koska kynttä vasten on ”peelable” lakka, niin poistaminen sujuu helposti vetämällä ne vain pois kynsistä. Suncoatin pitkäkestoisetkin lakat kestää minulla viikon, mutta niitä ei suositellakaan pidettäväksi viikkoa pidempään, koska sen jälkeen poistamisesta voi tulla hankalaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *