Kure Bazaarin vintage-kynsilakat

kureebazaar_3.jpg

Kaamosvärileikkien keskipisteessä tänään Kure Bazaarin uuden murretut kynsilakkasävyt, joista ainakin minulle tulee tosi vahvat vintagevibat. Juurikin 50-60-luvuillahan käytettiin kalusteissa paljon tällaisia mattapintaisia maaleja, joiden sävymaailma oli useimmiten murrettua vihreää, harmaata tai sinistä — meiltäkin löytyy kotoa muutama tuon aikakauden jakkara. Murretut sävyt ovat tehneet uuden paluun valloittamalla sekä naisihmisten garderoobia, että kynsilakkavarastoja.

kureebazaar_kollaasi_2.jpg

Viimeksi kun kirjoitin Kure Bazaarin kynsilakoista, olimme lähempänä värikästä syksyä kuin kaamosta. Silloin juttukuvitus tirskui kirkkaita värejä kuten keltaista, pinkkiä ja vaaleanpunaista. Tällä kertaa kynsilakkojen värimaailma on tyystin erilainen.

Hipster on sekoitus rauhallista laventelinsinistä, josta löytyy vanhan ajan vintage-fiiliksen täydentäjäksi kiiltävä pinta. Mielettömän syvä väri, joka säväyttää ja sopii kaamoksen keskelle loisteliaasti. Cashmere on oikea sävy silloin, jos haluaa pelata varman päälle, sillä se on sekoitus vaaleaa harmaanbeessiä ja sopii täten niin arkeen kuin juhlaankin. Boyfriendistä löytyy puolestaan nostalgista vanhan ajan vihreää, jonka rauhallisuus vetoaa, mutta joka ehkä vähän huutaa kaverikseen jotain värikästä päällepantavaa.

kureebazaar_6.jpg

Ystävälläni Riinalla on niin kauniit pianistin kädet, että varastin hänet kynsimalliksi jo toistamiseen. Riina halusi kynsiinsä sävyä Hipster ja tuo näyttää ainakin mun silmään todella hyvälle. Levitin kaksi kerrosta Hipsteriä ilman pohjalakkaa ja saan piakkoin reittausta siitä, miten kynsilakka kestää kahden lapsen äidin arjessa. 

kureebazaar_10.jpg

Sitten olen vuorossa minä joka en osannut kerta kaikkiaan valita (ja jolla on 8-vuotiaiden lasten kanssa samankokoiset kädet). Kynsien nykyisestä pituudesta voi päätellä ainakin sen, että käytännöllisyys on meikäläisen arjessa tällä hetkellä hyvin pop — remonttia ja silleen.

Päädyin siis leikkimään kaikilla sävyillä yhtä aikaa ja sen pohjalta oli ainakin helppoa valita omat suosikkini näistä kolmesta. Pisimmän korren vetivät tällä kertaa Hipster ja Cashmere. Hipster on itsessään säväyttävä ja niitä harvoja sinisiä, joita tykkään oikeasti käyttää. Mulla ei ole juuri mitään sinistä vaatekaapissa tai sisustuksessa, kertonee ehkä jotain myös mun luonteestani. 

kureebazaar_kollaasi_1.jpg

Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, Kure Bazaarin lakat ovat todella laadukkaita ja kestäviä. Pidän myös laajasta sävyvalikoimasta, joka tuntuu kasvavan koko ajan. Jos haluat tietää miten merkki on syntynyt ja mitä lakat sisältävät, lue aiempi juttuni Kure Bazaar, maailman luonnollisin toimiva kynsilakka. Vielä torstaihin asti on voimassa Jolien verkkokauppaan -15 % koodilla halo 🙂

Oletteko kokeilleet Kure Bazaarin lakkoja? Oletteko pitäneet niistä?

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (3)
  1. Okei :D. Täytyy ostaa joskus kokeeksi yksi kun raaskii.

  2. Down to Dutchville: Joliessa lakat ovat 18,50 € ja vielä tämän päivän ajan niistä sekä kaikista muistakin heidnä tuotteistaan saa -15 % koodilla halo (verkkokaupassa ja Uudenmaankadun putiikissa) 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *