Leijonamieltä sieni-instanteista + hurjan hyvä blenderikamppis!

foursigmafood_lionsmane_superfood_mushrooms1119.jpg

Varsinkin viime syksynä keskittymiskyvyn ollessa kovilla, olen käyttänyt suhteellisen säännöllisesti lääkinnällisiä sieniä osana päivittäistä ruokavaliotani. Sieni-instant ei kuulosta ehkä itsessään kovin herkulliselta, mutta kun mukaan on lisätty anista, minttua, lakritsinjuurta ja steviaa, ei voi edes huomata juovansa jotain missä on mukana sientä. 

Four Sigma Foodsin tuotteista olen kirjoitellut teille jo täällä ja nyt minulla on ilo kertoa uusien tuotekokeilujeni perusteella, että jos tuotekehittely on ollut jo aiemmin huikeaa, niin kuulkaas viime aikoina FSF onkin ottanut aikamoisia harppauksia eteenpäin. 

foursigmafood_lionsmane_superfood_mushrooms1124.jpg

Itseäni on miellyttänyt näissä uudelleen nimetyissä sieni-instanteissa se, että makeutta on hieman fiilattu alaspäin ja nyt juomat ovat todella teemäisiä, mutta silti hivenen makeita stevian ansiosta. Toisekseen pakkausten nimeäminen uudelleen sienilaatujen perusteella on selkeyttänyt ja helpottanut käyttöä, sillä tietää mitä on ostamassa. Kolmanneksi, instantien koostumusta on muutettu vieläkin hienommaksi jauhettuun muotoon, joten instantit imeytyvät todella helposti myös kylmään veteen. 

foursigmafood_lionsmane_superfood_mushrooms1123.jpg

Lion´s Mane on ollut itselleni uusin kokeilu FSF:n instanteista ja tämä tuote kiilasi hetkessä sienikaartini kirkkaimpaan kärkeen. Tämä sieni kasvaa useimmilla puunhakkuu-alueilla ympäri maailman.

Erityistä on se, että Lion´s Mane hidastaa muisti-, ja lihasrappeumasairauksien etenemistä, sillä se vaikuttaa suoraan stimuloivasti hermokasvutekijä NGF:n (Nerve Growth Factor). NGF on proteiini, joka toimii hermosolujemme kasvutekijänä.

NGF-hermokasvutekijän stimuloinnin lisäksi Lion´s Mane sisältää runsaasti immuunipuolustusta vahvistavia betaglukaaneja, jotka edesauttavat erilaisten haavaumien ja tulehdusten paranemista. Lisäksi sienestä löytyy D-vitamiinin esiastetta ergosterolia sekä hermostolle ja lihaksistolle tärkeitä aminohappoja. Ei siis mikään huono combo!

foursigmafood_lionsmane_superfood_mushrooms1122.jpg

Jo pitkään on tiedetty se, että sienet ovat geneettisesti lähempänä ihmiselimistöä kuin esimerkiksi marjat. Four Sigma Foods on brändännyt esimerkillisen hienosti kiireisille, mutta terveydestään kiinnostuneille ihmisille sienet helposti nautittavaan muotoon. Itse arvostan kovasti sitä, että annospusseja on helppo kuljettaa mukana ja sekoittaa ihan mihin vain. Näitä pussukoita on löytynyt laukustani jo reilun vuoden ajan, ihan itse ostettuna.

Kunhan olen käyttänyt Lion´s Manea vielä hieman pidemmän aikaa putkeen, raportoin mielelläni täällä kokemuksistani. Tähän mennessä olen huomannut vaikutusta ainakin keskittymiskyvyssä, jota kilpirauhaseni vajaatoiminta välillä meinaa vähän koetella. Teen aika luovaa työtä kirjoittamisen ja Super-Pirtelöbaarin parissa, joten keskittymiskyky on erittäin tervetullutta kaikissa määrin. 

foursigmafood_lionsmane_superfood_mushrooms1120.jpg

Lion´s Manea saa kätevästi esimerkiksi Fitnessfirst-nettikaupasta, josta itse tilaan lähes kaikki superfoodini ja muut erikoisemmat ruokatarpeeni. Siellä tämän 20 kappaleen paketin hinta on 19,90 €. Nämä instant-muodossa olevat sienet ovat paitsi tajuttoman helppoja käyttää, myös äärimmäisen tehokkaita ja nopeasti vaikuttavia. 

foursigmafood_lionsmane_superfood_mushrooms1121.jpg

Lopuksi aivan mahtava uutinen kaikille teille, jotka olette katselleet tehokkaita blendereitä silmä kovana! Monen lompakkoa kirpaisee ajatuskin 800 euron Vitamixista, niin hyvä ja ihana laite kuin se onkin. Sain neuvoteltua yhteistyössä FSF:n kanssa teille todella kivan blenderikamppiksen Gizmo-blenderistä. Olennaisin ero Vitamixin ja Gizmon välissä lienee hevosvoimissa, joita on Vitamixissa kolme ja Gizmossa kaksi. Tilavuus (kaksi litraa) ja ulkonäkö ovat kutakuinkin hyvin samanlaisia.

Vertailun vuoksi kerrottakoon, että esimerkiksi tehokkaimmissa parinsadan euron Kitchen Aideissa tehoja on vain 550 W ja kannun tilavuus on 1,5 litraa eikä mukana tule tampperia, joka lisää ainakin omasta mielestäni blenderin käyttömukavuutta erittäin paljon mikäli kokkailee paljon raakaherkkuja. 

Normaalisti Gizmo maksaa 399 €, mutta käyttämällä koodia halonlukijat, rapsahtaa tuosta summasta 100 € pois ja saat Gizmon 299 € kamppishintaan. Tarjous on voimassa vain huhtikuun 30. päivään asti, joten jos olet miettinyt oikeasti tehokkaan ja laadukkaan blenderin tilaamista, nyt kannattaa hyödyntää tämä tilaisuus.

Blenderi lähetetään suoraan Tampereelta ja laitteella on 30 päivän rahat takaisin-palautusoikeus sekä vuoden takuu. Pääset tekemään tilauksen suoraan tästä linkistä. Muutama ystäväni on blenderin jo hankkinut ja ihastunut ikihyviksi, joten voin täydestä sydämestäni suositella tätä investointia. Mun blogiyhteistyöt ovat aina sellaisia, joiden takana voin seisoa 150 %, niin myös nytkin 🙂

Smoothia tiistaita!

hyvinvointi terveys vastuullisuus ruoka-ja-juoma
Kommentit (13)
  1. Onko Gizmo toiminut hyvin? Itse ostin sen äsken tutulta, avaamaton pakkaus oli! Mietin, että kauan kestää päivittäisessä käytössä? Netistä löytynyt ristiriitaista tietoa.. Toiset ovat sanoneet, että 1kk jälkeen on mennyt rikki :/ tottakai myös käyttötapa saattaa vaikuttaa gizmon hajoamiseen..

  2. Mahtava juttu, kiitos vastauksesta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *