LILFOX-arvonta

 

 

lilfox-kokemuksia.jpg

IHANA LILFOX-ARVONTA: VASTAA 31.1. MENNESSÄ & VOITA OMAVALINTAINEN TUOTE TÄÄLLÄ!

Takakireyden aiheuttama akuutti elämäntapamääräykseni on pitänyt sisällään kuuman suihkun nostattamaan höyryyn kietoutumista, kahvimaratonin vaihtamisen jälleen siihen yhteen aamuespressoon, lukemista yhdistettynä maailman parhaaseen sohvannurkkaan, riittävästi vettä, lounastreffejä ystävien kanssa ja kolme ateriaa päivässä. Niin yksinkertaista ja samalla niin vaikeaa.

Uuden vuoden kunniaksi sain kokeiluun myös liudan uutta ihanaa kosmetiikkaa. Olen viettänyt huumaavan tuoksuisten öljyjen, suihkeiden ja naamioiden parissa jo pidemmän tovin ja ehtinyt ihastua TOTAALISESTI jenkkiläiseen Lilfoxiin. Sarja on kuplivaa feminiinienergiaa pullollaan ja jos perustaja kutsuu itseään tittelillä Madame Fox, ei kyseessä voi olla kuin hyviä viboja. Yltiösöpöihin viidakkokuvioisiin pahvipaketteihin kätkeytyy mustia lasipulloja, joiden sisuksissa on eksoottisia kasviuutteita, puhdistamattomia kasvivoita, mineraalirikkaita savilaatuja ja kristalleja. KRISTALLEJA! 

Naturelle tarjoaa Yellow Moodin lukijoille -15 % alennuksen koko Lilfoxin valikoimasta koodilla YELLOW15. Alennus on voimassa 15.2.2018 asti. Tsekkaa valikoima TÄÄLTÄ.

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (3)
  1. Top Salesforce Consulting Firms Best Salesforce Consulting Companies In 2020

  2. Anna Shetty
    17.7.2018, 07:36

    This article is useful for know about the root security of the containers. I got the knowledge of working of containers with the root behavior with the kernel.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *