Neito Kiiltohuuli

terredoc_lipgloss_nagresucat_1.jpg

Hän on palannut lomalta ja miettinyt päänsä puhki mistä kirjoittaisi. Omien ajatustensa valtavirrassa on joskus ihan hyvä turvautua elämän perusasioihin ja muistaa kertoa vaikka niinkin pienestä, mutta merkityksellisestä asiasta kuin huulikiilto. 

terredoc_lipgloss_nagresucat_5.jpg

Olen kirjoitellut teille huulipunista tässä viimeisen vuoden aikana aika paljon, mutta arkena hiihtelen pääasiassa ihan vain huulirasvojen ja kiiltojen maailmassa. Ja mikäs on huolettomampi sekä helpompi valinta kuin kirkas huulikiilto? Ei tarvitse kuikuilla koko ajan peilistä ovatko värit levinneet, löytyykö huulipunaa hampaistakin tai pitäisikö vähän taas lisäillä punaa. Sivuhuomatuksena täytyy kyllä todeta, että Zuiin punat eivät leviä, mutta koska olen vasta huulipunanoviisi, jaksaa tämä seikka huolettaa minua aina toisinaan.

terredoc_lipgloss_nagresucat_7.jpg

Terre d´Ocin tuotteet ovat ihania ja koska Lily Lolon vaaleanpunainen huulikiiltoni on vedellyt viimeisiään jo monta kuukautta, päätin sijoittaa uuteen tulokkaaseen. Halusin tällä kertaa hyvin simppeliä, joten kirkkaalla mennään. Sisäinen huolettomuuteni nauttii tällaisesta yksinkertaisuudesta.

terredoc_huulikiilto_1.jpg

Kevyen karkkimainen Nacre Surat-huulikiilto antaa kauniin luonnollista kiiltoa ja pysyy hyvin. Tosin, tämä on oikeasti petollisen hyvänmakuista ja aika usein sitä löytää itsensä vain lipomasta huuliaan. 

terredoc_huulikiilto_2.jpg

Huulille käytettävät tuotteet ovat itselleni sellaisia, joiden suhteen haluan valita ehdottomasti luonnonkosmetiikkaa. Keskivertonainen syö elämänsä aikana 20 kiloa huulipunaa, joten mielelläni varjelen elimistöäni tavallisten huulituotteiden kemikaaleilta. Edellä mainitun seikan vuoksi maksan mielelläni vähän enemmän siitä, että voin valita puhdasta kosmetiikkaa, joka ei vahingoita minua tai tulevia sukupolvia. 

terredoc_lipglosses.jpg

Ja jos kevään edetessä mieli tekee kokeilla herkullisia kukkaisloistetta huulille, löytyy Terre d´Ocin huulikiiltovalikoimista useita eri punaisen sävyjä. Mun seuraava valinta taitaa olla kuvan kolmas oikealta, hentoinen Rose Ubud. Oman huulikiiltoni ostin Jolien nettikaupasta, jossa kaikkien sävyjen hinta on 17,80 €. 

Aikaisempia reittauksiani Terre d´Ocin tuotteista löydät näistä postauksista Arjen prinsessakosmetiikkaa ja Räpsyripset ekoripsarilla, viimein!

kauneus meikki testit vastuullisuus
Kommentit (4)
  1. Heh 😀 Huomasin vasta että on tosiaan kirjoitus/ajatusvirhe poikineen … ellen tietäisi mitä tarkoitan en tietäisi mitä tarkoitan. Mutta siis sisäinen kosteutus on uskoakseni aika 100% kunnossa, yritin vain siis sanoa, että hankkimani ekokosmetiikka ei tunnu hoitavan huuliani samalla tavalla kuin esim Blistex. Koska kuitenkin haluaisin pysyä ekoilussa tässäkin asiassa niin olisin vaan kysynyt vinkkejä ekotuotteisiin jotka olisivat noita kahta mainitsemaani (weledaa ja nuxea) tehokkaampia. Muuten tarvitsee varmaan ainakin pahimmassa hädässä turvautua Blistexiin.

  2. NinaMaria: Nyt en ymmärtänyt tota ensimmäistä kysymystäsi 🙂 Mitä tulee ihon sekä huulien kuivumiseen, kiinnittäisin ensimmäisenä huomiota hyvien rasvojen saantiin. Sisäinen kosteutus on kaiken A ja O hoidettaessa iho-ongelmia, olipa kyse kuivuudesta, ihottumista tai rasvoittumisesta. 

    Vierailija21:16: Hmm, hämmentävää 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *