Raakaleivonnaisten ABC -kirja julkaistaan syksyllä 2015!

Tämä päivä on itselleni hyvin merkittävä, on nimittäin aika päästää sydämessä muhinut unelma ihmisten ilmoille! Jo pienenä 7-vuotiaana minulle syntyi unelma oman kirjan kirjoittamisesta. Lähes 20 vuoden hautumisajan jälkeen tämä lapsuuden haave tulee saamaan pian konkreettisen muodon ja se siirtyy minun päästäni teidän näytöillenne.

Yksi merkittävä tekijä kirjani mahdollistamiseksi olette te, rakkaat lukijani. Vuosien varrella olette lähettäneet minulle pyyntöjä kirjan kirjoittamisesta niin sähköpostitse, blogieni kommenttilaatikoissa kuin kysyneet asiasta kasvokkain tavatessamme. Ystävät, nyt se sitten tapahtuu:

JULKAISEN LOPPUSYKSYSTÄ 2015 RAAKALEIVONNAN ABC -E-KIRJAN!

>> LIITY KIRJANI ODOTUSLISTALLE TÄSTÄ <<

raaleivonnan_ABC_hannamarirahkonen_raakakakku_e-kirja1559

Löydät raikkaan mustikka-laventelikakun reseptin kirjasta

Raakaleivonnan ABC -kirjan avulla opit korvaamaan helposti ja hauskasti prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut. Jaan kanssasi raakaleipomisen perusperiaatteet, kerron millaisia raaka-aineita on mahdollisuus käyttää ja näytän millaisilla eri tavoilla raakaleivonnaisia voidaan valmistaa. Tämän lisäksi olen kehittänyt kirjaan yli 40 herkullista reseptiä, joiden avulla pääsette viemään oppimanne asiat heti käytäntöön ja tarjoamaan kehollenne parasta polttoainetta – makunautintoja unohtamatta!

Kirjani on kaikille niille, joka haluat viedä hyvinvointinsa uudelle tasolle luopumatta syntisen hyvistä makuelämyksistä. Monipuolisten reseptien avulla pääsee kokemaan millaista on elää makeaa elämää ilman inhottavia verensokerin heilahteluja, päänsärkyä, kehon tukkoisuutta, väsymyspiikkejä tai vatsanpuruja.

Sinä voit vaikuttaa nyt kirjan sisältöön. Toivoisitko kirjaan jotain tiettyä aihetta? Mikä raakaleivonnaisten valmistuksessa askarruttaa? Onko sinulla reseptitoiveita e-kirjaan?

Kun liityt kirjani odotuslistalle, jaan sinulle ilmaisia ennakkomaistiaisia kirjan upeista resepteistä, kerron mitä kirjan kirjoituksen kulisseissa tapahtuu ja muistan sinua hyödyllisillä hyvinvointivinkeillä!

Hyppää mukaan:

Instagramissa

Facebookissa

Sähköpostilistalla

hyvinvointi terveys hyva-olo ruoka-ja-juoma
Kommentit (1)
  1. gta 5 cheats pc
    21.8.2017, 08:47

    • I clicked to your website and it’s quite interesting. I see so many news that I have updated every hours.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *