Sävyä huulille

burtsbees330.jpg

Jos laukkuni sisällöstä tehtäisiin syväanalyysi, selviäisi sen omistajasta varsin pian se tosiseikka, että hän pitää erityisesti huulille suunnatusta arkikosmetiikasta. On olemassa kaksi asiaa joita en siedä: kuivat kädet sekä huulet. Sen vuoksi tälläkin hetkellä laukustani löytyy piparminttu-, ja granaattiomenahuulirasvat, Skin food, Zuiin huulipuna, Terre Docin kirkas huulikiilto ja tätä nykyä myös Burt´s Beesin sävytetty huulirasva.

Yltäkylläistä — tiedän — mutta minkäs teet kun olet myös niitä tyttöjä, jotka hukkaavat yleensä kaiken mihin koskevat? Siispä on parempi niin, että maailmassa on vain yksi paikka mistä tietää huulirasvojen varmuudella löytyvän.

burtsbees_kollaasi_1.jpg

Huulipuna pääsee käyttöön yleensä silloin, kun väsymys kasvoilla on suuri. Muutoin huulirasvat ja kiilto saavat hoitaa homman kotiin, sillä pidän niiden tunnusta ja huolettomuudesta. Sain valita Burt´s Beesin valikoimista kivoja tuotteita kokeiltavaksi ja hyökkäsin heti huulituotteiden kimppuun, talvi kun on. Talvikasvoille on kiva saada vähän väriä, joten valitsin yhdeksi testituotteeksi Pink blossom-huulivoiteen.

burtsbees_pinkblossom335.jpg

Burt´s Bees-sarja on syntynyt hauskalla tavalla. Kaksi ystävystä päätti alkaa valmistaa 1980-luvun puolivälissä mehiläisvahakynttilöitä, jotka osoittautuivat menestykseksi. Pian tuotevalikoimaa laajennettiin mehiläisvahavoiteisiin, huulirasvoihin ja muuhun kosmetiikkaan — tätä nykyä BB on yksi USA:n suosituimmista luontaistuotemerkeistä. 

Sarjalla ei harmi kyllä ole luonnonkosmetiikan sertifikaattia, sillä kaikki tuotteiden raaka-aineet eivät ole luomutuotettuja ja osassa tuotteista käytetään luonnonkosmetiikkaan sopimattomia raaka-aineita. Näin ei kuitenkaan ole huulille suunnattujen tuotteiden kohdalla, vaan esimerkiksi tämän kevyesti sävyttävän huulivoiteen INCI pullistelee erilaisia kukkaisvahoja, eteerisiä öljyjä ja eri sävyt on saatu aikaan mineraaleilla.

burtsbees_kollaasi_2.jpg

Tuntu huulilla on todella hoitava eikä tätä tarvitse todellakaan lisäillä koko ajan. Sävy Pink blossom oli juuri oikea minulle ja se mätsää hyvin Zuiin Raspberry blush-poskipunan kanssa tällaiselle vaaleaihoiselle. Arjen kiireessä sävytetty huulirasva vain toimii eikä reilu 8 euron hintakaan huimaa päätä. 

Burt´s Bees-tuotteita löytyy esimerkiksi KICKS-myymälöistä ja Stockalta. Meikä ja pinkit huulet lähtevät nyt eteeristä Will Youngia kuunnellen hoitamaan asioita, adios amigos!

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (2)
  1. sylvi taimi: Itse olen kokeillut Burtilta vielä huulikiillon ja erään toisen huulirasvan, joista pitäneekin vielä blogata. Kiva kuulla sunkin kokemuksia näistä sävytetyistä huulirasvoista! 🙂

  2. sylvi taimi
    12.2.2013, 17:52

    täällä tykätään myös burtin huulipuikoista. granaattiomena-huulirasva alkaa olla lopuillaan ja sävytetty tapaus ahkerassa käytössä ihan omaksikin iloksi, tuoksuu niin niin hyvälle! itselläni kyllä vaatii tuon edellämainitun rasvan siihen alle, muuten vähän kirvelee kuivilla huulilla, johtuneeko sitten jostain eteerisestä öljystä. tavallisesti en ole herkkäihoinen.

    itselläni ihon sävy on vaalea, mutta hiukan kellertävä, tykkään huulipunassa sellaisesta luonnollisesta sävystä, joka syntyy kun syö vaikka chiliä, minkä jälkeen huulet on hehkeimmillään, kun veri kiertää oikein kunnolla… rohkenin tilata tummahkon ’red dahlia’ -sävyn, mikä toimii täydellisesti. en yleensä meikkaa ollenkaan, joten tämä puna tuo talvikelmeään naamaan väriä sopivan salavihkaisesti.

    pahvikotelo on myös totaalisen symppis.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *