Sitruunakermaa ja ruusun terälehtiä

ruususitruunavoide_flowkosmetiikka_1.jpg

Itselleni osa luonnonkosmetiikan käsirasvoista tuntuvat kovilla talvipakkasilla auttamattomasti aivan liian kevyiltä. Iho imaisee kevyet voiteet pikaista vauhtia ja alle puolessa tunnissa olisi jälleen rasvauksen aika. Talven kuivattamia käsiäni on ilahduttanut hyvin paljon kotimaisen Flow kosmetiikan raikas käsirasvauutuus, joka päätti yllättää tämän tytön aivan totaalisesti.

ruususitruunavoide_flowkosmetiikka_2.jpg

Flow kosmetiikan voidepakkauksissa on kyllä jotain niin hellyyttävän söpöä. En tarkalleen ottaen ole vielä keksinyt tekeekö söpöyden se, että etiketissä on lapsekkaassa harmoniassa sitruksenkeltaisia ja lappapuuron värisiä palloja, vai se, että voidetuubi muistuttaa minua akryylimaalituubeista, joiden luomat mielikuvat johtavat hattupäisiin ranskalaisherroihin. 

ruususitruunavoide_flowkosmetiikka_3.jpg

Yhtä kaikki, haluan nyt kertoa, että olemme toimivan ja edullisen peruskosmetiikan äärellä. Sellaisen kosmetiikan, josta on riisuttu kaikki turha yritys pois ja joka vaatimattomana toteaa vain että tässä oon, kokeile tykkäätkö. Kosmetiikkaa, jossa on taustalla rohkeita suomalaisia, jotka ovat uskaltaneet ottaa tuotteisiinsa hieman twistiä myös lämpimien etelänmaiden lämmöstä, unohtamatta kuitenkaan omia juuriaan.

ruususitruunavoide_flowkosmetiikka_4.jpg

Ruusu&Sitruuna-käsivoiteen koostumus on paksuhko, kuten kuvistakin näkyy. Pienen pähkinän kokoinen määrä riittää tuomaan pikahelpotusta rutikuivien käsien pelastushuudolle ja voide imeytyy nopeasti iholle. Itse koen tärkeäksi sen, ettei minun tarvitse odotella viittä minuuttia, kunnes voin ottaa rasvauksen jälkeen kynän kauniiseen käteen ilman lipsumisia. 

ruususitruunavoide_flowkosmetiikka_5.jpg

Kun kohtasin tämän pienen ja hentoisen käsivoidepaketin ensi kertaa, en osannut toivoa että yhteinen taipaleemme kestäisi pitkälle kevääseen. Mutta kokeilemisen jälkeen joudun olemaan täysin eri mieltä. Välittömästi mieltä ylentävä sitruksenkuoren tuoksu yhdistettynä hentoiseen ruusunkukkaveteen on ennalta-arvaamattoman toimiva yhdistelmä.

Täällä näytetään väsymykselle STOP-merkkiä kera sitrusten, keltaisten ruusujen sekä kimmeltävän keltaisen auringon voimalla. 

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (7)
  1. Vierailija19:58: Kiitos 🙂 Hyvä, että kerroit oman kokemuksesi!

  2. Kauniita ja ihanan raikkaita kuvia olet lisännyt postaukseesi !

    Rakastan myös tuota käsivoidetta, mutta täytyy varoittaa ettei tuote sovi pahasti kuivuneille käsille. Itselläni kädet pääsi kuivumaan pahasti töiden takia ja iho jopa halkeili. Helpottaakseni käsien kuivuutta levitin voidetta kunnolla käsiini kunnes huomasin sen olleen paha virhe. Voiteen sitruuna kirveli aivan mielettömästi ja kädet punoittivat pahasti. 🙁

    Ehjälle iholle kuitenkin suosittelen lämpimästi ! Mahtava tuote:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *