Talven parhaat naamiot OSA 2: Weleda wild rose

latelierdesdelices_mask_4.jpg

Eilen tutustuimme ADD:n karkkinaamioon, joka on äärimmäisen pätevä ihon talvikosteuttamiseen. Tänään parrasvaloihin päästetään naamio, johon koukuttuu jos iho on kuivuuden lisäksi myös aavistuksen väsyneen ja kalvakan näköinen. Saanen esitellä: Weleda wild rose-naamio.

weledawildrose.jpg

Weleda on mulle ja varmasti teillekin jo todella tuttu — merkkiä ei kutsuta luonnonkosmetiikan pioneeriksi syyttä. Miksi minusta silti tuntuu, että koko ajan heidän valikoimistaan on mahdollisuus löytää jotain uutta ja ihanaa? Viime talvena tutustuin merkin villiruusu-sarjan tehokapseleihin, jotka saivat minut pyörtämään kaikki sanani aikaisemmasta ruusuntuoksukammosta. 

Weledan villiruususarja on kohdistettu +30-vuotiaalle iholle, mutta olen ottanut oikeudekseni käyttää sarjan tuotteita aina silloin tällöin. Harva luonnonkosmetiikkatuote tekee ihon kirkkaaksi ja elinvoimaisen näköiseksi hetkessä — yleensä tuloksia saa odottaa kuukausissa. Joskus nopea vaikutus on tarpeen.

Tässä naamiossa pääosaa näyttelee villiruusunsiemenöljy ja persikankiviöljy. Molemmat ovat hyvin antioksidanttipitoisia ja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista tarjoten samalla suojaa talvipakkasia vastaan. Mukana on myös malvauutetta, joka tukee ihon omaa uudistumisprosessia.

latelierdesdelices_mask_1_1.jpg

Hannamari tykkää Weledan villiruusu-naamiosta koska:

• Tuoksu on mahtavan raikas ja kesäinen villiruusu

• Imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmoiseksi

• Iho on kimmoisampi heti käytön jälkeen

• Hinta-laatusuhde on kunnossa

• Kosteuttaa erinomaisesti

• Lisää ihon hehkua näkyvästi

• Koostumus on pehmoisen kermainen

latelierdesdelices_mask_2_1.jpg

Käytän naamioita tällä hetkellä noin 1-2 kertaa viikossa ylläpitääkseni ihon kosteustasapainoa. Vuorottelen suurin piirtein niin, että joka kolmannella kerralla töihin pääsee tämä Weledan villiruusu-naamio ja kahdella muulla kerralla kevyempi ADD:n karkkinaamio. Tämä yhdistelmä on tuntunut toimivan erityisen hyvin ainakin minulle ja iho saa näistä kahdesta naamiosta eri vaikuttavien ainesosien hyötyjä. Puhuin eilen siitä, että jätän joskus naamion vaikuttamaan yöksi ja Weledan naamion kohdalla teen niin aina.

Weledan naamio kustantaa Joliessa 25,90 € | 30 ml. Suosittelen tätä erityisesti +30-iholle jokaviikkoiseksi toimenpiteeksi. Siinä missä ADD:n naamio on selkeästi nuoremmalle iholle suunnattu, toimii Weleda korjaavampana tapauksena paremmin enemmän elämää nähneelle iholle.

Oletteko te kokeilleet jompaa kumpaa näistä naamioista? Minkä merkkinen on sinun lempinaamiosi?

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (2)
  1. myview: Weleda on monin tavoin kyllä yksi upeimmista luonnonkosmetiikan merkeistä!

  2. Ihana Weleda! Käytin tuota Wild Rosea ennen Vichyä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *