Testissä: Mádara Time Miracle Night Cream

madara_nightcream_4.jpg

Sitä mielellään kirjoittaa tuotteista, jotka toimivat ja niin se vain on, että jotkin merkit eivät petä koskaan. Kirjoitin teille syyskuun alkupuoliskolla Mádaran Time Miracle-sarjasta, jossa vesi on korvattu suomalaisella koivunmahlalla. Jo tuolloin annoin silmänympärysvoiteelle isot pojot, sillä se oli niin koukuttava että olisin halunnut kuorruttaa sillä kasvoni kokonaan. Hullutukset nyt kuitenkin sikseen, sillä sain testiin myös yövoiteen, jota voi hyvin omintunnoin levitellä otsasta kaulaan asti.

madara_nightcream_kollaasi_1.jpg

Tuoksu oli ennalta-arvattavasti yhtä miellyttävä kuin silmänympärysvoiteessa. Eron silmänympärys-, ja yövoiteen kohdalla huomaa oikeastaan vain siinä, että yövoide on väriltään aavistuksen minttuinen ja koostumukseltaan enemmän seeruminomainen kuin voidemainen. Juuri koostumuksen vuoksi niputtaisinkin tämän yövoiteen korjaavan kosmetiikan luokkaan. Voide sujahtaa ihon uumeniin hetkessä ja kasvoille jää hyvin raikas, mieto mutta myös hienostunut tuoksu. Jolie-verkkokaupassa kerrotaan yövoiteesta seuraavaa:

Toimii yöllä muodostaen kollageenia ja elastaania. Käynnistää ihon uudistumisen – vanhat ihosolut korvautuvat uusilla ja elinvoimaisilla. Rypyt näyttävät sileämmiltä, iho tuntuu joustavammalta ja kiinteämmältä. Vedetön koostumus perustuu koivunmahlaan ja luonnolliseen soluja korjaavaan Galium7-seokseen sekä matara-uutteeseen. Galium7-seos koostuu aktiivisista luomuviljellyistä tai villinä kasvavista Pohjolan kasveista, kuten humalasta, puna-apilasta, tyrnistä, poimunlehdestä ja peltokorteesta.

Minun on edelleen tuotettava pettymys ja kerrottava, etten omista yhtään ryppyä (ellei sitten koko kasvoja vääntävän nauruhepulin aiheuttamia hetken ryppyjä lasketa?). Hyvähän tässä on 24-vuotiaan huudella, mutta kyllä kuulkaas minäkin vielä ehdin. Minun puolestani voimme palata tähän asiaan uudestaan kuuden vuoden kuluttua saavuttaessani maagisen kolmenkympin rajan. 

hm_madara.jpg

Miltä Time Miracle sitten tuntuu iholla? Tuoksuhuuman jälkeen kävi selväksi, ettei minkäänlaisia valkoisia rantuja jäänyt, vaan voide sujahti hoitamaan ihoa hetkessä. Voiteen levittyvyys on aivan omaa luokkaansa, sillä pienen pähkinän kokoinen määrä riittää koko kasvoille. Pinta jäi voiteen koostumuksen keveydestä huolimatta kosteutetuksi ja vielä aamullakin iho oli todella pehmoinen. Kirkastavan efektin huomasin hyvin selkeästi aina herätessäni. Yllä olevat kuvani ovat tältä aamulta taattua iPhone-laatua ja voin kertoa, että lukuunottamatta yksiä pätkittäisiä 9 tunnin unia, en ole yli viikkoon nukkunut kolmea tai neljää tuntia pidempiä yöunia (aiheesta lisää myöhemmin). Time Miracle todella siis kirkastaa ihoa ja karkottaa väsymystä, uskomatonta. Tällä tahattomalla ihmiskokeella saavutettu tulos puhuu mielestäni puolestaan.

madara_nightcream_kollaasi_2.jpg

Mádaran Time Miracle-sarjaan en epäilisi sijoittaa pennosiani, jos olen ostamassa jotain luksusta itselleni tai läheisilleni. Tuotteet ovat tehokkuudestaan huolimatta hellävaraisia ja miedosta tuoksustaan huolimatta tarpeeksi ylellisiä. Toimivuus on kaiken A ja O. Suosittelen sarjaa kaikille +30-vuotiaille ja erityisesti niille, joilla on epäsäännöllinen elämänrytmi ja siitä aiheutuneita iho-ongelmia. Time Miracle-sarja tarjoaa vähän ensiapua väsyneelle iholle antaen runsain määrin napakkuutta sekä kirkkautta. Time Miracle Night Creamia saa esimerkiksi Joliesta, jossa 50 ml maksaa 39,40 €. 

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (3)
  1. Sarita: Voi kiitos, väsynyt arvostaa :,)

  2. Sarita Pasma
    8.12.2012, 11:57

    Höh, taas unohdin kirjautua.. mie se täällä vaan huutelin tuona ”vierailijana”. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *