Voita suomalaista luonnonkosmetiikkaa itsellesi ja ystävällesi!

nayttokuva_2012-11-27_kohteessa_21.12.55.png

Muistanette hyvin vielä Mia Höytö Cosmeticsin, tuon ensimmäisen sertifioidun suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan? Koska tykästyin itse tuotteisiin todella paljon, neuvottelin teille diilin jossa sinä ja ystäväsi voitte voittaa molemmille lempituotteenne MHC-sarjasta. Vastaamalla kahteen kysymykseen olet mukana kilpailussa!

Osallistut seuraavasti: 

• Kerro miksi ja minkä MHC-tuotteen haluaisit antaa ystävällesi lahjaksi. Kerro sen jälkeen myös minkä tuotteen haluaisit kotiuttaa itsellesi. Jos et tunne sarjaa, lue aiempi postaukseni jossa kerron jokaisesta tuotteesta erikseen. Nyt ei kannata sanoissa säästellä, sillä tällä kertaa ei käytetä mitään arvontasysteemiä, vaan paras kommentti palkitaan!

• Jätä sähköpostiosoite, jotta saan sinuun yhteyden arvonnan päätyttyä.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 2.12 klo 00.00 asti ja kerron maanantaina kuka vei voittopotin itselleen ja ystävälleen! Lycka till!

kauneus iho testit vastuullisuus
Kommentit (42)
 1. Vaikka minulla on paljon ystäviä, paras ystäväni on äitini, eikä minua hävetä myöntää sitä. Olen 23-vuotias ja kerron äidilleni kaikesta. Huolimatta siitä, millainen hänen oma elämäntilanteensa on ollut, hän on aina jaksanut auttaa ja tukea vaikeina aikoina ja inspiroida minua aina, sekä riemuita kanssani silloin, kun siihen on ollut aihetta. Siispä näköjään monien muiden tavoin tahtoisin muistaa äitiäni.

  Haluaisin antaa hänelle purnukan Unelmaa, sillä hänen kasvojensa iho on kuulemma mennyt ”kamalaan kuntoon”. Samalla hän voisi kokeilla luonnonkosmetiikkaa, josta on varovaisen kiinnostunut, mutta jota ei ole vielä kokeillut. Unelma toimisi myös loistavana synttärilahjana! Joululahjaksi hän saa erään hyvin henkilökohtaisen ja merkityksellisen lahjan, mutta hänellä on syntymäpäivä 10.12. enkä ole (tai ollut) vielä keksinyt hyvää lahjaa.

  Lisäksi olisi ihanaa hemmotella omaa talvikuivaa ihoa Silkki-vartalovoiteella. Ns. atooppinen ihoni parani kuin taikaiskusta jätettyäni gluteeniviljat ja pari muuta yliherkkyyttä aiheuttavaa ruokaa pois ruokavaliostani, mutta kuivalla pakkasilmalla se alkaa silti hieman kiukutella.

  laura.k.jaakkola(at)gmail.com

 2. Ystäväni, joka on merkkikosmetiikan suurkuluttaja tarvitsisi lahjaksi silmänympärysvoiteen. Haluaisin todistaa hänelle, muutenkin kuin saarnaamalla, kuinka hyvää luonnonkosmetiikka tekee. Hän pudistelee päätään omatekoisille kuorinnoille ja luottaa vain markkinoinnin mahtiin. Tämä voisi olla pieni askel kohti puhtaampaa elämää. Vähemmän on enemmän! Lahja voisi toimia voiteluna kosmetiikkakinamme yltyessä lähes todelliseksi riidaksi. 🙂
  Itselleni haluaisin puhdistusgeelin. Olen vihdoin voittamassa iho-ongelmani 6-0 jättämällä gluteenin pois ruokavaliostani! Olen niin helpottunut. Ihon samettiseksi jättävä putsari voisi kirkastaa viljojen tärvelemää lookiani entisestään.
  inkku_s@hotmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *