Ai blogi? Ai ruokablogi?

Voi jestas kuinka monta kertaa tääkin on pitänyt jo tehdä. Ai miks? Koska tykkään kirjoittaa ja koska rakastan ruokaa ja kaikkea siihen liittyvää. Koska ehkä haluan ruokatoimittajaksi. Koska viineistä on kiva porista. Koska niin tai näin, tämä blogihomma tuli ja alkoi vallata mielestä niin lukuisia lokeroita, ettei enää voinut olla aloittamatta.

Alku aina hankalaa, mutta olkoon; Olen 31-vuotias kahden lähes kaikkiruokaisen pojan (syntyneet 2010 ja 2014) äiti ja yhden täysin kaikkiruokaisen (kokki-)miehen (syntynyt 1983) vaimo. Laitan arkiruokaa piinkovalla kokemuksella ja ujutan salaa uusia aineksia milloin mihinkin laatikkoon tai kiusaukseen. Kun innostun, alan kokeilla uusia juttuja keittiössä, ja juuri niitä tulen mitä todennäköisimmin tässä blogissa hehkuttamaan tai haukkumaan. Riippuen täysin siitä kuinka onnistun ;). 

Käymme myös riemumielin erilaisissa ruoka- ja viinitapahtumissa niin mieheni kanssa kahden, kuin lastemmekin kanssa. Näistä ruokaihmisen kulinaarisista orgioista olisi tarkoitus runoilla tännekin.

Viiniharrastus nitoutuu lähes saumatta ruokaharrastukseeni, ja siksi yritänkin muistaa niitata ruokakokeilujeni oheen myös viinikokeiluja: tiedättehän, toimiiko yhdessä, toimiiko erikseen vai eikö toimi jne.

Mutta pidetään tämä tässä, jospa sitä pian sais aikaan jo ihan oikean blogipostauksenkin :).

Heippa!

 

suhteet oma-elama ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *