Kesäkurpitsahässäkkä
Tästä pöperöstä ei kauheasti näe muuta kun tuon rucolasilpun. 😀 Kyseessä on yksi luottoresepteistäni: kesäkurpitsahässäkkä, jota tulee varsinkin kesäisin kesäkurppareiden sesonkiaikaan tehtyä aika usein.
Ohje on simppeli, kuten arkiruualle sopii. 🙂 Pilko kesäkurpitsa haluamiksesi paloiksi: viitseliäin vetelee juustohöylällä tai kuorimaveitsellä kesäkurpitsasta ns. pastaa, mutta kyllä lohkotkin toimii. Paista öljyssä ja lisää mukaan haluamiasi aineksia: tai mun tapauksessa lähinnä niitä, mitä kaapista löytyy. Esimerkiksi herkkusienet, oliivit, feta, aurinkokuivattu tomaatti, pinaatti, pavut jne jne.. toimii!
Yleensä lisään hässäkkään mukaan myös broileria, jotta ruuasta tulee ruokaisampaa. Tofu tai pavut on vaihtoehto kasvisversiossa.
Joskus lisään joukkoon myös esimerkiksi pestoa tai tomaattimurskaa kastikkeeksi, mutta toimii kyllä mielestäni hyvin ilmankin. Maustan yleensä vaan aromisuolalla. Helppoa, halpaa ja hyvää!