Hankoa ihmettelemässä: osa 2

Yövyttiin Hangossa motelli Silversandissa, joka sijaitsee leirintäalueen yhteydessä useamman kilometrin päässä keskustassa. Käytiin keskustassa palloilun jälkeen siellä elpymässä ja tultiin vielä illalla ulos syömään.

Suunnattiin kohti Itäsatamaa ja ihmeteltiin siellä hetken veneitä. Oma joskus ollut haaveissa, muttei todennäköisesti koskaan tule toteutumaan.

img_2878.jpg

img_2879.jpg

img_2880.jpg

Porukkaakin oli jonkin verran liikenteessä, suosituimmat terassit olivat aika täynnä.

img_2882.jpg

img_2884.jpg

img_2885.jpg

Itäsatamasta löytyi vaikka miten monta houkuttelevalta vaikuttavaa ruokapaikkaa. Päädyttiin lopulta Pirateen, joka olikin hyvä valinta. Ympäristö oli viihtyisä ja palvelu ystävällistä sekä joutuisaa.

img_2890.jpg

Salaattipöytä alkuruuan yhteydessä kustansi 3,50e ja päädyttiin molemmat ottamaan se. Ei nyt mikään kovin erikoinen valikoima, mutta ihan monipuolinen kuitenkin. Itsetehty (?) näkkileipä oli hauska lisä.

img_2889.jpg

Pääruuaksi päädyttiin molemmat ottamaan Cheffin salaatti. Se olikin maistuva valinta, mutta vähän ehkä hämmästytti, miten erilaisia aineksia sekaan oli ängetty: lohen ja jättirapujen lisäksi salaatista löytyi myös mm. pulled porkia.. No, pisteet kokeilunhalusta! Jättirapuja ja lohta annoksessa olisi voinut olla enemmänkin. Ranskalaiset kuuluu pikkumiehelle. 😀

img_2894.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *