Ladataan...
HanniLiving

Itselleni ruoanvalmistus on "pakkopullaa". Jos ei olisi pakko niin ruoan teon skippaisin kokonaan. Ensinnäkin siihen menee kauan aikaa ja haluan et asiat usein tapahtuisi nyt eikä huomenna. Toisaalta olen myös epävarma itsestäni, että saankohan tehtyä maukasta ruokaa tai ainakin uusien ruokien kohdalla. Onneksi perheessäni mies on kiinnostunut ruoanlaitosta niin ei ihan joka päivä tarvitse ottaa tästä asiasta stressiä. 

Yritän aina etsiä helppovalmisteisia ruokia ja varsinkin ettei aina olisi einesruokia. Löysin kaupasta Komero-pussit, jossa on ainekset ja resepti ruokaan. Komero-pussit on varsinaisessa merkityksessä pussi, johon on kerätty kaikki ruoan valmistukseen tarvittavat ainekset. Itselläni oli kokeilussa Cape Town-pasta. Ruoan valmistus oli tosi helppoa. Siis pastan keittäminen, öljyssä meetwurstipalojen paistaminen ja sen jälkeen lisäys tomaattimurskaa. Lopuksi makkaroiden ja tomaattimurskan joukkoon lisätään keitetty pasta. Avot ja maistuva ruoka on valmista.

Monen mielestä tietysti tämän ruoan valmistus ei ole mikään suuri saavutus, mutta tälläiselle joka ei tykkää ruoan laitosta niin on erinomainen helpotus arkeen. Etenkin pienelle perheelle on kätevä juttu. 

Ladataan...
HanniLiving

Jos viimeisemmästä blogipostauksesta on pitkä tovi, niin ajatuksen blogin suunnasta on muhinut päässäni. Vaikka kosmetiikka on suuri intohimoni niin kovasti haluaisin myös pureutua muihin itseäni kiinnostaviin asioihin, kuten esimerkiksi sisustukseen. Yleensä tälläinen monen aiheen blogi saattaa kärsiä, joten lopputuloksena voi tulla sillisalaattia, mutta kokeillaan minne tiet johtaa. Käsittelen itseäni kiinnostavia aiheita sekä muuten elämänmenoani. Vaikka olen maalainen, niin en kuitenkaan tykkää vaellella metsissä, mutta maalaisuuteni voi näkyä siinä etten pysy mukana kaikissa trendeissä tai muuten mukana ajankohtaisista aiheista. Vaikka netti on osana elämää niin sitä ei välttämättä kaikkia asioita osaa havannoida. TERVETULOA MUKAAN!

Ladataan...

Ladataan...
HanniLiving

Viime postauksessa mainitsinkin, että olen arka kokeilemaan öljyjen käyttöä kosmetiikkana. Nyt on tapahtunut muutos ja rohkaistuin kokeiluun. Hiukseni ovat kauhea korppu kasa, joka tarvitsisi väriä pintaan. Kylläkin yritän selviytyä ilman värjäämistä, koska täten selviytyy myös ilman värjäyskierrettä. Haluaisin säästyä joka kuukausittaiselta värjäämiseltä. Rohkaistuin kokeilemaan L'oreal Professionell Mythic Oil-hiusöljyä. Kaks painallusta öljyä kuiviin hiuksiin aamuisin tuo karkeisiin hiuksiin silotusta. Öljy asettaa hiukset asoihin ja tuo hieman myöskin kiiltoa. Siis väärässä olin, että öljy tahmaa hiukset, kädet ym.. Voin sanoa, että Mythic Oil on nyt luottotuotteeni.

Ladataan...
HanniLiving

Mikäs sen mukavampaa, kun joskus testata uusia tuotemerkkejä. Mukaani lähti Nuxe:n matkapakkaus, jossa on kätevästi pieniä kokoja matkalle. Lisäksi minulle, joka haluaa kokeilla tuotteita niin kätevästi voi kokeilla pienillä tuotteilla. Nuxe:n tuotteita olen harvemmin nähnyt missään ja merkki ei kerro paljoa. Tuotemerkki on ranskalainen. Tuotepussukkassa on viisi tuotetta: suihkugeeli, kuoriva geeli, kosteusvoide, käsivoide sekä öljy. Tuotepussukka on ylellisen ja tyylikkään oloinen sekä tuotteiden ulkoasu on hyvin yksinkertainen, mutta tyylikäs. Kaikissa tuotteissa on hyvin hento tuoksu joka ei todellakaan haittaa tälläisen ihmisen nenää, joka ei kestä ihan kaikkia hajuja. Kokeilin ensimmäiseksi käsirasvaa, joka imeytyi noin viiden minuutin jälkeen ja käsiin jäi kosteutettu fiilis. Kosteusvoidekkin on erinomainen. Kuorivassa geelissä on ruusun terälehtiä, joka yllätti minut. En ole törmännyt vastaavaan, koska kuorivana ainesosana on aina paljon rakeisempia aineita. Mutta kuoriva geeli oli hellävarainen ja miellyttävä. Suihkugeeli taasen oli asiansa ajava. Tuo öljy jää toistaiseksi kokeilematta, koska minä pelkään öljyjä. Niitä tulee joskus ostettua, mutta ne jää loppujen lopuksi kokeilematta. Öljyjä pelkään siksi, että ne jättäisivät ihon/hiukset rasvaisiksi enkä saisi sitä rasvaisuuden tunnetta pois. Kyllä varmasti tulee se aika, että joskus rohkaistun. Tämän tuotepussukan perusteella haluan varmasti enemmän tutustua Nuxe-tuotemerkkiin ja tulen hankkimaan isomman tuotteen jahka seuraavan Nuxen kanssa törmätään jossakin.

Pages