Helppoa ruoanvalmistusta

komerofoods.jpg

Itselleni ruoanvalmistus on ”pakkopullaa”. Jos ei olisi pakko niin ruoan teon skippaisin kokonaan. Ensinnäkin siihen menee kauan aikaa ja haluan et asiat usein tapahtuisi nyt eikä huomenna. Toisaalta olen myös epävarma itsestäni, että saankohan tehtyä maukasta ruokaa tai ainakin uusien ruokien kohdalla. Onneksi perheessäni mies on kiinnostunut ruoanlaitosta niin ei ihan joka päivä tarvitse ottaa tästä asiasta stressiä. 

Yritän aina etsiä helppovalmisteisia ruokia ja varsinkin ettei aina olisi einesruokia. Löysin kaupasta Komero-pussit, jossa on ainekset ja resepti ruokaan. Komero-pussit on varsinaisessa merkityksessä pussi, johon on kerätty kaikki ruoan valmistukseen tarvittavat ainekset. Itselläni oli kokeilussa Cape Town-pasta. Ruoan valmistus oli tosi helppoa. Siis pastan keittäminen, öljyssä meetwurstipalojen paistaminen ja sen jälkeen lisäys tomaattimurskaa. Lopuksi makkaroiden ja tomaattimurskan joukkoon lisätään keitetty pasta. Avot ja maistuva ruoka on valmista.

Monen mielestä tietysti tämän ruoan valmistus ei ole mikään suuri saavutus, mutta tälläiselle joka ei tykkää ruoan laitosta niin on erinomainen helpotus arkeen. Etenkin pienelle perheelle on kätevä juttu. 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *