DIY pehmeä lima

Lähiaikoina netissä on pyörinyt paljon lima videoita ja lima reseptejä, mutta lähes kaikkiin niihin tarvitsee boraxia tai jotain muuta vastaavaa ainetta. Mutta tähän pehmeeseen limaan ei tarvitse boraxia, tai vastaavaa ainetta. Tähän tarvitsee vain kaksi ainesta, ja kaikki ainekset löytyvät lähes aina kotoa. Tässä limassa ei ole vaarallisia aineita, joten tällä voi leikkiä myös pienet lapset. Tästä ei tule niinkään venyvää, mutta tästä limasta tulee silti kivaa leikittävää. Tätä limaa oi todella hauska ja helppo tehdä.

PEHMEÄÄN LIMAAN TARVITSET:

-suihkugeeliä tai shamppoota

-perunajauhoa

-halutessasi elintarvikeväriä

Hassua tässä on se että mulla ei ole teille mitään ainemääriä. Ensiksi pitää laittaa suihkugeeliä tai shamppoota kippoon mihin teet liman. Tässä välissä voi lisätä elintarvikeväriä. Sitten kippoon laitetaan perunajauhoja, vähän kerralaan niin kauan kunnes lima ei enään tartu käsiin. Liman ei tarvitse vielä olla sellainen köntti. Sitten liman voi otta käsiin puristeltavaksi. Kun limaa on puristellut jonkin aikaa se on valmis!

dsc_0757_1.jpg

Säilytä limaa ilmatiiviisä rasiassa tai pussissa.

KIITOS ETTÄ LUIT!

T: hatttivattti

kulttuuri suosittelen hopsoa diy
Kommentit (1)
  1. Slime Ohje | Pohjois Suomen Uutiset
    21.3.2020, 03:22

    […] DIY pehmeä lima – hatttivattti | Lily – Lähiaikoina netissä on pyörinyt paljon lima videoita ja lima reseptejä, mutta lähes kaikkiin niihin tarvitsee boraxia tai jotain muuta vastaavaa ainetta. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *