UUDET TUULET

Vaikka blogini kävijämäärät eivät huitelekkaan tonneissa, tai edes satasissa, koen silti selittämisen tarvetta sille, minkä takia olen taas reilun viikon ollut epäaktiivisin blogin pitäjä, jota maa päällään kantaa. Eihän siitä ole kuin kaksi viikkoa kun vannoin Hattumuija-blogin nousevan vuonna 2016 täysin uusille leveleille. Hehhhhh

Homman nimi on se, että oon ollu aina kiinnostunu valokuvaamisesta ja varsinkin viimeiaikoina mun kiinnostus kuvaamiseen on kasvanu hurjan paljon. Halu kehittyä kuvaamisessa ja kuvien muokkaamisessa on tällä hetkellä valtava, vaikka melkein pohjaltahan sitä liikenteeseen lähdetään. Oon vihdoin ja viimein tajunnu sen, että kaikki haaveet on toteutettavissa jos vaan tekee töitä niiden eteen. Kaiken saa, jos haluaa tarpeeksi. Ja nyt mää haluan rueta tekemään töitä omien haaveiden eteen!

Vajaan viikon verran oon nyt hinkannu omia verkkosivuja, ja uskokaa tai älkää, että noi nörttihommat ei oo mulle todellakaan niitä iiseimpiä hommia. Blogi on kuitenkin siis siirtymässä jossain vaiheessa uudelle alustalle, ja tarkotuksena olis jatkossa panostaa huomattavasti enemmän valokuviin ja kuvaamiseen. Turhanpäiväsestä lätinästä tuskin minun seurassa jatkossakaan voi välttyä. 

Tulen kyllä yllyttämään teitä sitten uuteen osoitteeseen, kun sen aika on. 

Ei muuta. 

Pus!

photo_05-02-16_17_21_30.jpg

xxx

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *