Fresh start *niivarmaa*

Näin maanantain ja kesän kunniaksi ajattelin vihdoin ja viimein skarpata ruokavalioasioissa. Oon jo pitkään syönyt just sitä mitä tekee mieli ja ihan millon sattuu. Oon aina ollut ja tulen varmaan aina olemaankin sokeririippuvainen. *itse diagnosoin sairauteni* Irtokarkit on näytelleet mun elämässä aina todella (liiankin) merkittävää roolia, ja varsinkin viime päivinä homma on karannut ihan lapasesta. Mulla ei oo enää mitään karkkipäiviä, vaan saatan syödä karkkia vaikka joka päivä. Tän tuntee kyllä niin fyysisessä kuin henkisessäkin fiiliksessä. Oon tosi väsyny koko ajan, ja sairastelen ihan jatkuvalla syötöllä. Nyt ajattelin oikeesti tehdä ryhtiliikkeen! Mää pyrin siihen, että arkisin syön kevyesti ja ennen kaikkea säännöllisesti. Viikonloput otan hyvällä omalla tunnolla hieman löysemmin rantein. 

p6290998.jpg

Erityisesti se, missä mun pitää skarpata on säännöllinen syöminen. Mulla saattaa tulla normaalisti todella pitkiä taukoja aterioiden välillä, joka äityy sitten aina iltasin siihen, että syön kaiken mitä kaapeista löytyy. Säännöllisesti pieniä määriä ruokaa niin pysyy aineenvaihdunta vilkkaana ja vatsa tyytyväisenä. *peukku*

p6291003.jpg

Fressii ku fressii! Meikän lempparein terveysruoka on tässä näin. *simply as fuck* Fetasalaattia, kanaa ja keitettyjä vihanneksia. Tällä kertaa vaan kukkakaalia. Piste iin päälle salaattiin teki kesäsipuli. Parasta! Maistuu enemmän kesältä ku pussikalija. Tai kaks. 

p6290995.jpg

p6291010.jpg

p6291018_0.jpg

Kyllä olis Jutta Gustafsberg tästä annoksesta tyytyväinen. Ja kuinka kaunista voi ruoka olla? 

Fressiä maanantaita! 

xxx

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *