Huulipunamuija

Heti hattujen jälkeen, mun ehkä lempparein asia on huulipuna. Muistan päivän, jolloin kokeilin huulipunaa ensimmäisen kerran. Katsoin itteäni peiliin ja ensimmäiset ajatukset oli ”Ei, ei, ei ja ei, huulipuna on mummojen juttu” Lähdin kuitenkin sinä kyseisenä iltana huulipunat huulissa baariin, ja uskon, että sille tielle ne punat huuliin sitten jäikin. Vannon huulipunan nimeen joka tilanteessa, ja se onkin ehdottomasti meikkipussini tärkein tuote, heti aurinkopuuterin jälkeen, joka onkin sitten ihan oma lukunsa se.

photo_7.6.2015_20.05.29.jpg

Lumenen huulipunia on päätyny mun meikkipussiin useampikin kappale. Hintalaatusuhde ja pigmentti kohdillaan, ja muutenkin mää liketän ihan kympillä. Mulla on ollut muutamia huomattavasti hintavampia huulipunia, ja nyt täytyy kyllä todeta, että käytännössä mitään eroa näiden välillä en ole huomannut, hinnan lisäksi. Lumenelta löytyy eri sävyjä pilvin pimein, hinta on kohtuullinen ja puna säilyy huulissa kauan. Passaa siis ainakin mulle erittäin hyvin!

Tämä tuulinen sunnuntai kaipasi päivitystä huulipunaosastooni, joten kaappasin meikkipussiin uuden sävyn. Marjapuuron värinen pinkki kuvaa varmaan sävyä parhaiten, vaikka nimi onkin ’Jääkukkia’ *why?* Mulla on normaalisti hyvin vähän silmämeikkiä (kiitos ripsienpidennysten), joten korostan meikkiä yleensä eniten huulipunilla. Tämä järjestely on enemmän kuin jees mulle, mämmikouralle, jolla ei todellakaan pysy sivellin kädessä. Uskokaa jos sanon, että mä en ihan oikeesti ole mikään meikkitaiteilija. *voi kun tietäsitte*

image2.jpg

image1_1.jpg

Väri näyttää kuvissa kyllä superlaimeelta, mut i don’t care. Huulipuna ei tosiaankaan ole mummojen juttu, vaan se on ihan kaikkien naisten juttu! *huulipuna hampaissa on mummojen juttu*

photo_7.6.2015_14.33.20.jpg

Uusi puna huulissa ja pussi täynnä suklaata. Mikä tekkee naisen onnellisemmaks? 

En muuten tiiä teenkö jotain väärin, vai menneekö tää vaan niin, että jos postausta jälkikäteen muokkaa, niin se muuttaa samalla myös julkaisuajankohdan siihen muokattuun ajankohtaan? Tein tämän sunnuntai-iltana, ja luultavasti nyt kun painan ”julkaise”-nappulaa, näyttää siltä, että julkaisin tämän maanantai-aamuna. Asiallahan ei ole mittään väliä, mut emminä karkkia syö aamupalaks. Paitsi tännään voisin kyllä syödä, koska maanantai. 

xxx

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *