Kohta sitä saa! REMONTTIPITSAA!

Kyllä! Nyt on aihetta jättimäiselle irtokarkkipussille, koska kauan odotettu keittiöremontti ja vielä kauemmin odotetut remonttipitsat ovat kohta täällä. 

pa221474.jpg

Mää voin sanoa suoraan, että en ole eläessäni asunut kodissa, jossa olis oikeesti ollu siisti ja toimiva, nykyaikainen, keittiö. Oon pitäny uusia ja nykyaikasia keittiöitä aina jollain tavalla tavoittamattomissa olevalta asialta. Esimerkiksi jo pelkän kosketuslieden käyttö on ollu mulle aina kerta toisensa jälkeen yhtä jännittävä kokemus. ’Eeei meillä tämmösiä!’ Oon myös aina se, joka on ensimmäisenä K-raudoissa sun muissa Kodin Terroissa pyörimässä mallikeittöissä kuin pikku lapsi karkkikaupassa.

Onneksi tilanne korjaantuu kuitenkin hyvin pian, sillä meidän pienen pieni keittiö uusitaan läpikotaisin. Alustavat tilaukset uusista peleistä ja vehkeistä on tehty, ja kyllä on myönnettävä, että tuleehan siitä ihan törkeen siisti! 

pa221447.jpg

Keittiön lisäksi me tehdään vähän muutakin pientä pintaremonttia meidän asuntoon. Esimerkiksi parketti vaihtuu vaaleen harmaaseen laminaattiin ja uusilla kaapeilla yritetään ratkasta meidän iänikuista kaappitilaongelmaa.  Tiedossa on siis Ikean reissuja kerta toisensa jälkeen, ja Mikan kyllästymiseen saakka. Oon kyllä niin täpinöissäni, koska en oo oikeestaan vielä koskaan päässy panostamaan kunnolla oman kodin sisustukseen. Nyt on ihan erilainen fiilis rueta sisustamaan kun saa vanhan tilalle jotain ihan uutta ja kiiltävää. Blingbling

pa221462.jpg

Uskon, että kaikki koiran omistajat tietää tämän tilanteen, joka on kuvattuna tässä ylemmässä kuvassa. Karkit ja pohjapiirrustukset oli ehtiny olla tuossa lattialla n. 10 sekuntia ennen tämän tumman ja karvaisen hahmon ilmaantumista linssiin. 

xxx

Instagram: @anskkk   

Snapchat: @anskkk

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *